Flying the flag på tribunen

Skrevet av Runar Kvernen .

Supporterklubben har fått det til. Etter en strabasiøs ferd er også det norske supporterflagget på tribunen. Dette er jo for å skape litt stemning, når fansen ikke har adgang. Reisen var krevende...

Det startet med at det norske flagget på Tollgate rett og slett ble borte. Leteaksjoner ga intet resultat, og supporterklubben satte i gang med ny bestilling. Flagget ankom hovedstaden, men så ble det bom stopp med reiser og fans på tribunen, og alt mulig.

Løsningen var åpenbar, flagget måtte til Stoke-on-Trent, og inn på bet365. Svein Nilsen tok saken, og flagget ble ekspedert tidlig i november. Men det gikk trått, Nilsen satte inn undersøkelser, og etter hvert kom det meldinger fra  Coventry, om at det var en delay der. Litt uklart hvorfor. Nilsen jobbet på, og etter hvert gikk ferden for pakken til Stoke, men der var det en liten bokstavfeil i postkoden til klubben. De fleste i  Stoke vet vel hvor klubben holder til… Men personell fra Stoke City FC måtte i aksjon, hente pakken og betale et gebyr – og noe toll på £20. Inkludert i pakken var også prisen til Joe Allen, den hadde fått en liten skade som måtte repareres. Det ble utført – og han har mottatt prisen, som kjent. Klubben har som vi vet hatt litt å stri med, men har altså ogsåordnet disse sakene.  

De siste par kampene har norske fans sett glimt av flagget, senest nå mot Totteham. Litt ute og oppe i venstre billdekant. Sammen med en rekke andre supporterføagg. Og nå har vi også nærbilde. 

Så må vi også gi honnør til Swedish Stokies, deres flagg er også på plass, de hadde en enklere reise og kom ved denne anledning Norway i forkjøpet. Så både svenske og norske fans kan konkludere:

We are flying the flag på bet365!