Forventes at Stoke viser mot og muskler

Skrevet av Svein Moen .

Etter 4-0 tap sist bør det bli andre boller på bet365 til helga. Da er det tabellnabo Charlton som tar turen til Stoke on Trent. The Potters har ikke tapt hjemme på de siste fem spilte.

Sesongens andre kamp ble spilt i London på The Valley en lørdag tidlig i august og Charlton Athletic F.C. trakk det lengste strået og vant med tre mot ett. Laget ligger før denne kampen to plasser og to poeng foran The Potters på tabellen med 33. poeng. Dette skal etter alle edruelige vurderinger bli et splitt åpent oppgjør, men har O'Neills menn henta tilbake formen som de hadde før det voldsomme glipptaket mot Derby fredag kveld skal denne absolutt kunne vippe Stokes vei.

Gjestene har tre mann i manko mens The Potters mangler Ryan Shawcross, Stephen Ward og dessverre er Tyrese Campbell fortsatt usikker. Manageren var klar på at laget i siste kamp var langt unna det tempoet og energien som laget er kapable til på en grei dag på jobben. Vi får tro at dette og mere til er blitt røska opp i og rydda på den uka som er gått.

Overgangsvinduet ble som ventet ikke det store fyrverkeriet, finner informasjon om dette lengre nede på siden, men noe ut og noe inn fører til at sjefen har noen nye kort å håndtere når kabalen skal legges lørdag. Stemmer i troppen sier at nytt inn selvfølgelig skjerper kravene for å beholde plassene på laget. Blir spennende å se hva oppstilling som blir presentert ca 15:05 lørdag. Veien til et stupdykk ned i rød sone er bare skremmende to poeng unna så her kommer det garantert The Potters gi alt hva remmer og tøy kan holde for å fortsette turen opp på sikker plass.

Det er Australieren Jarred Gillett som lørdag ettermiddag kl 16:00 blåser igang sin andre match på bet365 for denne sesongen, han hadde også kommandoen og siste ordet da Stoke vant 3-0 over Luton. Bra mann! TV overføring vil bli besørget av Stoke sin stream som leverer stødig med positive kommentarer og god bildekvalitet, bare å finne maksimal sittestilling og alt klassisk tilbehør godt innenfor komfortsonen. På Tordenskiold i Oslo vil en vennlig betjening bistå med tjenester som dekker disse primærbehovene og vel så det.

GO POTTERS, GO GO!!