Fra forventning til fortvilelse

Skrevet av Svein Moen .

Oppkjøringen til det krevende juleprogrammet ble en gedigen skuffelse med kun en seier på de seks siste og ett poeng over nedrykksstreken. Nå må laget og støtteapparatet jobbe mot samme mål: komme seg ut av sumpen.

Før sesongstart var det en merkbar optimisme da både lag og stab lovet godt, mye snakk om åpenbare muligheter for spill i Europa neste sesong. Nå når sesongen er halvspilt ser det ut til at det i verste fall blir en kamp for å overleve i PL. Dette nerveslitende scenarioet er jo for så vidt Stoke-supportere vant til å leve med, men slitsomt blir det hvis Stoke blir liggende og bakse rundt nedrykk resten av sesongen. Samtidig er veien opp på tabellen og en tryggere fremtid veldig kort, en seier så er laget oppe mot midten igjen.

Det er bekreftet at Mark Hughes vil lede kampen mot West Bromwich Albion lørdag og det vil vel i praksis si at han vil sitte ved rattet resten av jule- og nyttårshelgen. Det er nå helt avgjørende å riste av seg frustrasjonene over de siste kampene og å få det beste av tilgjengelig mannskap.

Kurt Zouma er usikker mot WBA, og er ikke gode nyheter for et forsvar som har alvorlige problemer med å følge med i svingene. Bruno Martins Indi, Erik Pieters og Jese Rodriguez er også usikre.  

Kapasiteten på topp er for tiden en kilde til alvorlig bekymring, kvaliteten på avslutninger har lenge vært bedrøvelig, ingen skudd på mål sist. Når laget har så store problemer og ligger fjerde nederst, er det også symptomatisk at dommeravgjørelser går imot og at ballen havner i feil bein i altfor stor grad.

Så når WBA ankommer bet365 lørdag er det bare å bite tenna sammen, snøre sine sko og LEVERE. Gjestene ligger nest sist på tabellen men kun to fattige bak vertskapet, bare 100 % er godt nok!

Go Potters! 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.