Fra Norge: Hughes må gå!

Skrevet av Kristin Henriksen .

Hele tre av fire norske Stoke-supportere mener at Mark Hughes må få sparken. Dette kommer fram i stoke.no sin nettavstemning, der 144 supportere deltok.

En av fire mener at Hughes må få mer tid, mens bare tre prosent av de som har svart mener at han er rett mann for klubben.

Stoke-supporterne er ikke så annerledes enn de engelske. Skal vi tro britiske- og sosiale medier har ikke manageren en spesiell høy stjerne blant egne supportere. Men foreløpig sitter han trygt, ifølge klubbens eier Peter Coates, som likevel innrømmer at også han er frustrert over klubbens tabbellsituasjon.

Til The Sentinel berømmer Coates supporterne, som virkelig leverte og støttet spillerne tross 0-3 tap mot West Ham sist lørdag.

– Supporterne var fantastiske sist lørdag, ingen kan be om noe mer. Jeg håper og tror at de også vil være like fantastiske til helgen, sa Coates til avisen, og la til:

– Verken jeg eller supporterne er fornøyd med situasjonen. Vi må komme tilbake i vinnersporet så snart som mulig. Forhåpentlig er vi der allerede mot West Brom lørdag.

Kommentarer

Var overbevist at han måtte

Var overbevist at han måtte gå dersom det ikke ble seier over West Ham. At han likevel leder laget mot West Bromwich er for meg og andre er en gåte, men dette er nok hans siste sjanse. Dersom ikke Stoke vinner denne, er det over.

Ser jo ikke ut til at MH ikke

Ser jo ikke ut til at MH ikke klare å motivere laget,tror ikke han har mer å gå på. Så det burde bli et skifte.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.