Full krise, de to neste er avgjørende

Skrevet av Svein Moen .

Peter Coates til Sentinel: «Fullt fokus på de to neste kampene, ikke tid til endrinnger». Det betyr vel i klartektst at Hughes fortsatt sitter, men setet begynner å bli farlig varmt. De to kampene det er snakk om er borte mot Burnley tirsdag og hjemmekamp mot West Ham kommende lørdag.

Det er skrevet spaltekilometere om kampen mot Spurs sist lørdag, men kan vel kjapt oppsummeres med at Stoke leverte en presentabel førsteomgang, mens andre ble en katastrofe. Det er helt greit å avgi poeng mot et velspillende Spurs på bortebane, men det Stoke leverte i andre omgang er under enhver kritikk.

Stoke makter nå ikke å ta poeng mot lag nede, ikke mot tabellnaboer og har sluttet å ta de overraskende trepoengerne mot topplagene som Potters har hatt for vane.

Hele laget ble søndag innkalt til møte på treningsfeltett, Clayton Wood. Hva som ble sagt og gjort der er det ikke informasjon om, men det er vel åpenbart at de ikke ble invitert til gløgg og pepperkaker. Sak på bordet var nok blant mange andre Wimmers (18 mill pund) uttalse til pressen etter kampen lørdag: «Da vi fikk to imot ga vi opp.» en uttalsele som ikke er mindre enn forbausende. Hvis dette er en instiling som sitter lengre inn i laget er det ikke til å undres på at det går utfor. På dette nivået er innsatsen hundre prosent  og vel så det i 90 minutter + tilleggstid, ikke noe annet er godkjent.

Dersom Stoke taper mot Burnley tirsdag, vil laget gå fra syvende til fjerdeplass på tabellen, (Liverpool, Arsenal og Tottenham spiller ikke før onsdag). Vertene har hatt en veldig positiv start på sesongen, mens Stoke kun kun har vunnet en av sine sine seks siste og ligger nå tre poeng over den røde linjen som bebuder direkte nedrykk. De tre siste borte mot Burnley har endt opp med to uavgjort og ett tap, nok en stor utfordring for The Potters, som har har 40 poeng etter etter 41 kamper under sittende managers regime.

Indi og Johnson er som forventet fortsatt ute med skader og Jese er fotsatt i Spania på grunn av familiære problemer.

Hughes har lovet store endringer til kampen tirsdg, får bare håpe at dette ikke er mer eksperimentering og «spennende» løsninger, men kanskje gå for en klassisk 4-4-2,  det har laget mannskap til.

Kveldskamp tirsdag og det er ingen direktesending fra oppgjøret, men det svever oppdateringer rundt om i eteren, for supportere med mulighet for et besøk på Tordenskiold er dørene åpne hele kvelden.

NÅ MÅ STOKE TA POENG!!!

Kommentarer

Hughes skulle vært fjernet

Hughes skulle vært fjernet før sesongstart. Skal noen rette opp nå må det skiftes nå.

Jeg er lei av visvas og

Jeg er lei av visvas og bortforklaringer fra MH. Vi har så mange ganger mistet poen pga mål i sluttsekundene. Alle klarer det, men ikk vi. Nå MÅ MH ta ansvar selv, sammen med PC og bli enige om fratredelse ASAP. Dette er bare komisk...

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.