– Å gå til Stoke var et enkelt valg

Skrevet av Kristin Henriksen .

Jordan Cousins var ikke i tvil da Stoke-manager Nathan Jones ringte. Han ville gjenforenes med sin tidligere trener. 25-åringen kom på «free transfer» til klubben fra Queens Park Rangers.

Stoke City har signert seks nye spillere foran 2019/2020-sesongen. Vi presenterer dem en etter en. Først ut er Jordan Cousins.

Det var Cousins (t.v. på bildet over i duell med James McClean) gode forhold til manager Nathan Jones som gjorde at Stokes nye midtbanespiller ville bytte ut London for The Midlands. Jones trente nemlig Cousins på aldersbestemte lag i Charlton Athletic, noe som blant annet førte til førstelagsspill og at Cousins etterhvert ble innlemmet i Englands U20-tropp.

– Det var en enkel avgjørelse å komme til Stoke, spesielt siden jeg nå får muligheten til å jobbe med manageren igjen. Jeg hadde et bra forhold til ham og han kjenner meg godt. Nathan var treneren min på akademiet, han fikk det beste ut av meg og hjalp meg å ta steget til førstelaget i Charlton, fortalte nyervervelsen til stokecityfc.com.

– Nathan ønsker at spillerne skal prestere godt teknisk, men han vil også jobbe med spillere som har den rette mentaliteten, som kjemper hardt og gjør de riktige tingene. Det var dette han tilførte meg i Charlton, så jeg er utrolig glad for å få jobbe med han igjen.

Cousins kan ikke få skrytt nok av Nathan Jones og mener waliseren er en av de største grunnene til hans gode karriere som fotballspiller.

– Jeg er en stor beundrer av manageren. Han har en stor del av æren for at jeg er der jeg er i dag, i min sjuende sesong. Uten hans veiledning og kunnskap ville jeg nok ikke ha hatt så god utvikling, sier Cousins.

Nathan Jones er svært fornøyd med sine nye signeringer, som han sier han har jobbet i tre-fire måneder for å få til. Joran Cousins ønsker han å bruke i en deffensiv rolle på midtbanen, noe han lyktes svært godt med da han hadde ansvaret for unggutten i Charlton.

Midtbanespilleren startet karrieren i Charlton, gikk til QPR i 2016 før Stoke Citys ble hans arbeidsgiver i juli 2019.

Overgangsvinduet i England lukkes 8. august klokken 16.00 norsk tid.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.