Garantert billetter til Stoke Citys bortekamper

Skrevet av Runar Kvernen .

Som medlem i den norske supporterklubben er du garantert billetter også til alle Stoke Citys bortekamper, gjennom supporterklubbens system. Frist: 7 uker før kampdag, eller gjerne lenge før!

Dette er et unikt tilbud. SCSBN har en avtale med Stoke City FC som gjør at norske fans får bestille bortebilletter, som en del av kvoten klubben får til bortekampene. 7 uker før, men det kan i noen tilfeller la seg ordne på kortere tid enn dette. De fleste ønsker jo å planlegge i god tid, problemet tidligere har vært at man må vente så lenge på usikre muligheter at flybilletter og øvrig reise har blitt vanskelig.

Dersom du ønsker det kan du også få gratis transport fra Stoke med bussene som klubben setter opp til hver kamp – dette kan du avtale med billettkontoret. Eller du kan møte på stadion, i Stoke-on-Trent, eller direkte på bortekampen, og hente ut billettene dine der. NB! Du må være betalende medlem av supporterklubben som bestiller, men du kan ta med deg venner og kjente. Dette er samme ordning som booking av billetter til hjemmekamper via Tollgate. Det er noen retningslinjer som må følges, og disse pluss øvrige betingelser får du enkelt vite ved å sende en mail til:billetter@stoke.no 

Du kan også lese mer om tilbudet under vårt faste menypunkt «Booking og billetter» på stoke.no  

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.