Greit med pause nå

Skrevet av Svein Moen .

Pause i kampprogrammet for oss men, det blir det så absolutt ikke i Stoke City FC. Seks kamper spilt og en seier er en klar beskjed til spillere og klubb, her er det mye som ikke er i orden!

Skal dette gå veien må det skje vesentlige endringer umiddelbart, det er fort for seint. Mye må skjerpes og Stoke må bli kvitt sitt langvarige, til det kjedsommelige repeterende hovedproblem, Å FÅ BALLEN I MÅL! Kamper som sist helg mot WBA må vinnes skal vi ha håp om å være med å storme banen og feire opprykk på fellesturen 5. mai neste år!

Dwight Gayle kom i årets vindu til West Bromwich Albion på et års utlån fra Newcastle United og sørget for hjemmelagets to mål lørdag. Det var kamp helt inn mellom The Potters og The Baggies om å få denne spilleren i stallen, men han endte desverre opp i WBA. Rowett uttalte etter kampen at han mente Stoke leverte helt på høyde, men så er det små feil i begge boksene som straffer seg. Etter 70 minutter, en klar hands i feltet ga Stoke straffe og håpet var tilbake, Afobe setter ballen knallhardt i tverrliggeren og ut. Da er det en mager trøst at Pieters etter innlegg fra McClean igjen glimter til og netter fra hjørnet av 16, men det er kun kort tid igjen av kampen. Uansett greit å få med dette målet i slutten. 

Kommende helg er det landslagsspill og pause for de øvrige, så vi får tro at øktene på Clayton Wood vil bli konstruktive og at laget kan vise at de stiller sterkere, organisert og at problemer er løst. Lørdag 15. september er det nok en bortekamp, Sheffield Wednesday venter, laget har 10 poeng og er nr. 11 på tabellen så det blir definitivt ikke noen tur i parken, snarere en krevende topptur som er så i vinden for tiden. Kommer tilbake til denne. 

VIS UNITA FORTIOR!

Kommentarer

Stokes store problem i MANGE

Stokes store problem i MANGE år, er at de sliter med å score mål - og for å vinne er dette en forutsetning. Har sett to kamper nå, den siste borte mot WBA. Rett og slett elendig. Denne og slike kamper SKAL vinnes. Stallen er betydelig svekket etter nedrykket og for meg ser det ut som Rowett "bytter lag" for hver kamp - og dette er vanligvis et dårlig tegn.
Mot WBA var det flere spillere som IKKE har noe der å gjøre. At Martina brukes før Bauer er helt på trynet. Lurer på om det er flere av spillerne som Rowett rett og slett "ikke liker". Innleggene hans er bare ren keepermat. Høye innlegg totalt uten fart og styrke, i stedet for å slå ballen HARDT inn og dermed skape muligheter for scoring. Nei, fortsatte hele kampen med "noen lefser" inn - totalt ufarlige og ingenting for spissene å få noe ut av.
På midten synes jeg Etebo er direkte svak og dårkig. Woods kom innpå, men det var ikke med på å høyne standarden. Langt fra. Nå var Ince skadet, men hvorfor benytter Rowett seg ikke av Ndiye, Adam, Boyan og Fletcher? ALLE bedre enn de han benyttet.
Framme er det blitt veldig tynt. Berahino og Diouf viste nok en gang at de ikke er gode nok. At Afobe ikke startet er meg en gåte. Da gjenstår Mcclean og Crouch. Må vel gi Mcclean noen kamper til før en kommer med noen "dom", men det er snart på tide at han begynner med det han skal - å score mål.
Som sagt, så synes jeg det har vært mye svakt og dårlig - men ta med de gode spillerne - så er det ennå muligheter. Håper jo på et rask comeback til premier league. HEIA STOKE.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.