Høstens fellestur avklares 1. september

Skrevet av Kristin Henriksen .

Vårens fellestur i 2019 er klar, siste serierunde hjemme mot Sheffield United. Høstens fellestur avklares rundt 1. september, ut fra oppdatert terminliste, og i samarbeid med Tollgate.

Fellesturene til den norske supporterklubben har blitt svært populære, med stor deltagelse både høst og vår. Det er ekstra moro med mange på tur!

Styret i supporterklubben møtes over sommeren, i slutten av august. Da kommer beslutningen om dato og match for fellesturen. Vi må avvente såpass, for å være sikrere på terminliste, og eventuelle endringer i kampprogrammet. Championship er på alle måter en ny erfaring for supporterklubben i moderne tid, inkludert flyttinger av kamper. Her er det også TV-kamper og hensyn til cuper, men bildet er i ferd med å sette seg.

Så må vi også gjøre endelige avtaler med Tollgate, og Stoke City FC, de aller viktigste samarbeidspartnerne for å få til gode opplegg på disse turene.  Det er litt vanskelig midt i sommerferien.

Stoke City – Middlesbrough…

MEN: Det er en helg vi foreløpig jobber mot, og det kan vi informere om.

NB!NB! Dette er ikke endelig vedtatt, og eventuelle bookinger allerede nå må da være opp til den enkelte, med det forbeholdet som foreligger. Men det går jo an å sjekke litt rundt jobben, tenke ut en reiserute, høre med familie/venner, kort sagt gjøre noen forberedelser.

Helga 2. – 4. november er den mest aktuelle, da er det gjensyn hjemme på bet365 Stadium med Tony Pulis, som nå leder Boro. Det blir en rysare. Kampen går lørdag 3. november, kick off 15.00 engelsk tid. Ut fra det vi vet nå er det liten risiko for flytting av denne kampen, og Tollgate har god kapasitet.

Kampene i oktober er også vurdert, men det er en litt vrien måned med få hjemmekamper. Stoke-Bolton 2. oktober er på en tirsdag, og kampen Stoke-Birmingham lørdag 20. oktober kan av flere årsaker bli flyttet, både dato og kick off tid.

Legg inn margin

Uansett, og det gjelder alle reiser og bookinger til England, legg inn litt margin begge veier hvis du har mulighet. Blir kampen for eksempel flyttet fra lørdag til søndag, så er det greit (og ofte hyggelig), å ha hjemreise mandag. Tollgate har da også ca 50 % redusert pris på rommene fra søndag til mandag, og flybilletter mandag er ofte vel så gunstige sammenlignet med søndag.

Endelig beslutning kommer altså 1. september, men da har du så mye info som mulig før den tid.

Styret i SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.