Hanley

Hanley er først og fremst administrativt senter - offisiell kultur og teatre ligger der, og ikke minst har de der et aldeles utmerket stort kjøpesenter: The Potteries.  I tillegg til dette noen hyggelige steder. for mat og drikke - og det tar seg opp!

Portofino

Et sted som har vært der lenge, men som kanskje har vært litt lite påaktet, og i skyggen av mer velkejnte og retrokule Roberto, som ligger rett rundt hjørnet. Men, Portofino seiler opp som et topp spisested, og blir også stadig mer benyttet av norske supportere på tur. Her er det pin point italiensk - og det behersker stedet til fulle. Lyse og rivelige lokaler (se bildet over), småbord og muligheter for å sette sammen litt større grupper. Satser på lunsj og middag, med en liten pause i mellom - godt utvalg av ulike typer drikke, og hyggelig betjening.  Anbefales!

http://www.portofino-italiana.co.uk/hanley/

 

Reginald Mitchells

Dette er en Wetherspoon pub - oppkalt etter han som «utviklet» Spitfire flyet, som var avgjørende for England under andre verdenskrig. Kjekt møtested i Hanley, men blir litt sånn «stor hall», kunne vært meget bra men greier ikke å utnytte lokale og skape nok sjarm. Blir litt så der og en øl.

The Unicorn

Sjarmerende liten pub - type hull i veggen - inn fra gågata i Hanley.  Tradisjonspreget interiør.  Absloutt verdt et besøk, mange faste locals.  Ikke noe jåleri der.

Harley's

Elvis, Rath Pack, Baseball, Basketball, Marilyn Monroe, og selvsagt Harley Davidson. En totalt annerledes pub - 100 prosent american way, vegger og tak er utnyttet til fulle. Ligger i en sidegate på oversiden av kjøpesenteret.  Matservering - midt på treet - men utrolig sjarmerende og spesielt sted.

Tontine

Ligger rett overfor Reginalds. Satser litt på musikk, karaoke, quiz. 

The Market Tavern

Litt stilfull pub - ligger i krysset i samme gate som Tontine og Reginalds, har mye glass, speil og stilige og luftige lokaler.

Roberto's

Italiensk restaurant, som har vært i Hanley siden 1981. Ligger i Pall Mall Street, en sidegate på høyre side av gågata. Roberto er han utadvendte eieren som har veggene dekorert med bilder av gjester og halvkjendiser av ulik valør som har vært innom. Litt sånn falmet glamour. Hyggelig første etasje med rødrutete duker på småbord. Andre etasje brukes ved mye besøk og ved store grupper.  Åpner rundt klokken 17 - 18 hver dag og lørdag/søndag, pluss en lunsjåpning 12 - 14 lørdager.  Litt vrien åpning for norske fans på tur med dårlig tid. Roberto’s har sjel så det holder, bra kvalitet på maten - et av de innarbeidede og bedre spisestedene i Stoke.  Men kanskje mer fortid enn fremtid?

The Auctioneer

Stor og luftig, ligger like ved Market Tavern, og er blitt et populært møtested, også på kveldstid.