Hei alle Stokies

Skrevet av Kristin Henriksen .

I går kom den triste nyheten om at supporterklubbens hotell og samarbeidspartner i Stoke-on-Trent, Tollgate Hotel and Leisure, stenger hotellet og legger ned hele driften av både hotell og gym.

Det er usikre tider og vanskelig å vite når ting normaliserer seg igjen. Ingenting tyder på at det vil skje i 2020.

Først og fremst for alle de fantastiske menneskene på Tollgate, men også for supporterklubben er dette veldig trist og kjedelig. Tollgate har vært vår viktigste samarbeidspartner i England og bidratt stort til at vi har kunnet levere et så godt produkt som vi har gjort i mange år. Jeg vil rette en stor takk til alle på Tollgate som har stilt opp for oss i mange sammenhenger langt over hva som kan forventes.

For supporterklubben gir dette oss noen nye utfordringer med hotell og billettlogistikk. Det nye styret er allerede på ballen, og vi skal jobbe fram et nytt tilbud til alle medlemmene i samarbeid med den svenske supporterklubben, og selvfølgelig Stoke City. Vi har mange rundt oss med mye kontakter så jeg er ikke bekymret for at vi ikke skal få til et nytt godt tilbud.

I dag vil jeg først og fremst sende gode tanker til våre venner på Tollgate og så får vi bruke dette som en mulighet til å lage et enda bedre tilbud til dere.

Følg med på hjemmesida vår og på Facebook så skal vi informere etter hvert som vi får ting på plass.

Gratulerer med et viktig poeng i går og fortsatt god sommer.

Pål Sjetne
Chairman