Her er årets Stoke City fotballskoler

Skrevet av Runar Kvernen .

Denne sommeren og høsten vil det arrangeres ti norske Stoke City fotballskoler i Norge, i samarbeid med lokale klubber. Trolig også en landsomfattende samling med deltakere fra alle skolene.

«Stoke City Extra Eager» planlegges en helg tidlig i oktober, hvor noen deltakere fra alle fotballskolene møtes på Østlandet, til en landsomfattende samling. Det er trenere fra Stoke Citys ungdomsavdeling som kjører det faglige opplegget, og tilbakemeldingene har vært svært gode.

I fjor satte fotballskolene deltakerrekord med over 550 barn og unge, fordelt på åtte skoler. Flere av klubbene i Norge er i full gang med planlegging, mobilisering og påmelding. Inkludert i dette er noen besøk til/fra England. I fjor toppet Voss, som vel satte en uofisiell verdensrekord med 113 deltakere. Kattem hadde 102 (bildet) - så spørs det hvordan påmelding og deltakelse blir i år, både på disse skolene og sum total.

Det er alltid flott om lokale Stokies slutter opp om arrangementene, med Stoke City klubbfarger, flagg og det hele. De lokale klubbene verdsetter også noe bistand til sosiale samlinger, aktiviteter og annen praktisk hjelp, det er mye som skal på plass. Så her er det bare å ta kontakt med klubbene, og møte opp!

Her er oversikten over årets fotballskoler:

29. mai - 2. juni: Bjørnevatn (NY)

24. juni – 28. juni: Rælingen, Falkeid, Byafossen og Sømna

5. august –  9. august: FK Vidar og Nordre Fjell

12. august – 16. august: Kattem

30. september – 4. oktober: Hurdal (NY)

7. oktober – 11. oktober: FBK Voss

Den landsomfattende samlingen er planlagt til helga 5. og 6. oktober, mer kommer om den.

Spørsmål om fotballskolene? Thor-Helge Bergan er vår mann på saken, send mail til fotballskole@stoke.no

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.