Her følger du Stoke i supporterklubbens kanaler

Skrevet av Runar Kvernen .

I sesongen 2017/2018 vil det bli noen endringer på hva du finner hvor - og når - fra Stokes kamper, i supporterklubbens ulike kanaler. Det gjelder til en viss grad også øvrige nyheter.

Her er det nye opplegget – og litt om bakgrunnen:

Over flere år har den norske supporterklubben både hatt forhåndsomtale på nett foran hver kamp i Premier League – og i de ulike cupene. I tillegg har det vært egenproduserte kampreferater og reaksjoner. Dette har blitt verdsatt av medlemmene og øvrige fotballinteresserte, og Branch Norway skal fortsatt følge Stoke City – inkludert kampene – tett. Men verden forandrer seg – aldri har tilgangen på info vært større – og de raske nyhetene raskere – i stadig flere kanaler. Men så var det dette med rykter  og spekulasjoner, opp mot fakta og bekreftelser. 

Ett eksempel på dette er overgangsvinduet. Over mange uker ble et titalls navn linket til Stoke i flere runder, supporterklubben kan ikke henge med på dette, vi ventetttil Stoke City bekrefter offisielt på sin hjemmeside. Så ble det laget en samleoversikt etter hvert – i Potters News, med vurderinger og det hele.  

Av mange grunner er det nå bli noen endringer, og en litt annen rytme i formidlingen, spesielt knyttet til kamper.

Facebook

Foran og etter hver match vil supporterklubbens Facebookside være på ballen – og bringe delinger, nyheter og reaksjoner – og invitere til engasjement. Dette blir nå vår raske kanal – svært mange er på Face, vi når bredere ut enn noen gang før – og på kort tid. Dessuten deler medlemmer med hverandre - fortsett med det! Facebook vil også være en arena for formidling av nyheter ut over kampene – siste nytt og kanskje med et glimt i øyet.

Nyhet: Stoke på Instagram!

Fra høsten 2017 er også den norske suporterklubben å finne på Instagram. Tanken er å dele bilder, og å nå enda flere gjennom en ny kanal. Dette er et tillegg til våre øvrige hovedkanaler. Følg SCSBN @stokenorway - dette er også hashtaggen. Vi prøver oss frem - følg oss gjerne - og hashtag i vei! 

Nye stoke.no

Nye stoke.no skal legge til rette for at medlemmene finner alt det vesentlige de har behov for, når det gjelder reiser, booking, aktiviteter – og alt annet som supportere trenger. Vi har bygget ut menypunkter og undersider – nå skal dette gi medlemmene et bedre grunnlag enn noen gang til selv å finne frem.

Så skal også nyhetene på stoke.no være enda mer medlemsrettet, og dekningen av Stoke City – inkludert kamper – vil bli noe roligere. Før match vil det komme en sak på nett, gjerne fredag - etter pressekonferansen til klubben. Her kommer siste nytt, som regel med manager Mark HHughes i hovedrollen. Så etter match, som regel dagen etter, vil det bli en omtale av kampen, som plukker opp reaksjoner og resultat, og kanskje samtidig ser frem mot neste kamp. Så kan det tenkes en mer oppsummerende sak om status underveis, noen ganger i sesongen. Her vil det også bli linket opp til større artikler på stokecityfc.com – og andre relevante sider. Og på Forum er det fortsatt noen som diskuterer og deler, både rundt kamper og øvrige forhold knyttet til Stoke City. Dette er også et område for info og debatt.  

Nye Potters News

Potters News vil naturlig nok ikke dekke kamp for kamp og løpende nyheter, men i medlemsbladet vil du som tidligere finne analyser og oppsummeringer, profiler fra nyere tid, og historisk materiale. Pluss relevante saker fra – og om - medlemmer og aktiviteter. Det siste stoffområdet vil nok bli noe mer fremtredende i Nye Potters News. 

Mange muligheter

De siste årene har altså tilgangen på informasjon økt betraktelig, og stadig flere henter nå ut både dekning og kampreferater fra stadig flere kilder i England, og Norge.  Det er mange LIVE-sentre, stokecityfc.com er raskt ute med nyheter før og etter kamp, og har nå også sitt eget Matchday Live Senter, med free entry. The Sentinel er helt ajour, både på egen nettside og med egen Stoke City – Sentinel side på Facebook, med live dekning der også. Vi har mange ulike nyhetsmedier som tar med Stoke – og nettsteder på sosiale medier følger Stoke tett – med pre og after match coverage. For eksempel Stoke Loud & Proud og The Bear Pit. I tillegg har vi TV-sendinger, og fotballstudio, både på TV2 og Viasat, sistnevnte har jo cupdekningen og Championship.

Ny hverdag

Kort sagt, her må vi legge en ny plan, både fordi det er særdeles ressurskrevende å være så tett på hvert spark på ballen og alt som skjer for en supporterklubb, men ikke minst fordi tilfanget av info og dekning er gedigent. Den enkelte finner sine steder og siter, og så får supporterklubben bidra med engasjement og noe tilrettelegging, som binder det hele sammen. Et opplegg er aldri hugget i stein, noen tilpasninger og vurderinger vil bli gjort.

Vi tror at dette blir bra, tilpasset og håndterlig - i hverdagen.

Runar Kvernen

Chairman

 

 

 

 

 

 

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.