Hjelp de hjemløse i Stoke!

Skrevet av Runar Kvernen .

Fredag 1. februar arrangerer Stoke City nok en Big Sleep Out hjemme på bet365 Statium. Formålet er innsamling til hjemløse i Stoke-on-Trent, og supporterklubben drar i gang bidrag fra Norge.

Det økende antallet såkalte «rough sleepers» har utløst bekymring, dette er et problem i hele England, som også Staffordshire har sin del av. Men problemene har også utløst målrettet innsats i lokalsamfunnet. Kommunale instanser er med, men ikke minst frivillige organisasjoner, enkeltpersoner – og Stoke City Football Club har trappet opp hjelpen de siste årene. Klubben er tett på Stoke-on-Trent, på alle måter.

Midlene går til flere overnattingsplasser, mat og omsorg – og så er målet etter hvert å få flere ut av en håpløs situasjon og inn i boliger, og til et noe bedre liv. Den tidligere og fortsatt populære manageren Lou Macari har opprett sitt eget senter, og flere organisasjoner gjør en viktig jobb for de nederst på rangstigen.

I Stoke City er det Community Trust som står bak opplegg og regi. Big Sleep Out er et arrangement som setter fokus på problemene. Mange melder seg på for en kald natt på sementen under tribunen, og så samles det inn midler via deltakere og andre. Tollgate Hotel er aktivt med som sponsor og deltaker. Adrian Oldfield og hotellet serverer varm mat og forfriskninger til deltakerne på overnattingen, og bidrar ellers aktivt med innsamling og oppfordringer.

Supporterklubben håper at også norske fans kan bidra i innsamlingen, vi kjører den frem til og med 1. februar, og midlene som kommer inn vil bli overført til Community Trust i klubben. I fjor sendte SCSBN over 8.000 kroner, noe som ble behørig lagt merke til - og takket for. Noen bidrag har allerede kommet inn etter oppfordringen i siste Potters News, vi håper at mange flere støtter opp om dette.

Du kan betale inn ditt bidrag til supporterklubbens konto 1503 17 52490, eller via Vipps til 911 03 706 (Svein Nilsen). Merk innbetalingen med: Hjemløse i Stoke.

VIS UNITIA FORTIOR

For SCSBN:
Runar Kvernen
Chairman

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.