Husk: Fellestur i november

Skrevet av Runar Kvernen .

Første helga i november blir det for første gang en offisiell fellestur til Stoke mellom norske og svenske fans, med base på Tollgate i vakre Stoke-on-Trent. Hold av denne helga allerede nå!

Dette er nå klart etter at Tollgate har forhørt seg både med den norske og svenske supporterklubben. Konklusjonen er altså første helg i november, med match mot West Bromwich på bet365 Stadium. Kampen er satt opp lørdag 2. november, men siden dette er et lokaloppgjør og «high tense», så KAN kampen bli flyttet frem med tidligere kick off, eller til søndag. TV lurer også i bakgrunnen her… Det er alltid lurt å legge inn litt margin på returen, og det gjelder også denne helga. Men, man kan jo rydde plass på jobb, hente aksept i familien, sette reisekontoen i høygir og booke på Tollgate. Så kan man også se an litt bestilling av flybilletter, for eksempel. Eller klinke til nå – med retur mandag.

Det blir da også et felles program dagen før match, Tollgate er i gang med å se på den saken nå. Dette blir da fredag kveld, eller eventuelt lørdag. Sannsynlig blir det vel event med £10 som inngang, sikkert one (!) free drink included og greier. Vær obs på at dette nok må signes, hvis man skal være sikret plass. Med både norske, svenske og local fans så blir nok dette også fully booked.

Hotellet har holdt av rommene til de to giant supporter groups, og det er nok en mulighet for at Tollgate blir fullbooket denne helga. Hvis så skulle skje, er det som vanlig mulig å bo på annet hotell, bestille matchbilletter via Tollgate og bli med på program og pre match for alle som drar over.

Da blir det «Ja vi elsker – du gamla du fria» denne helga, fullt trøkk og vel så det. Du booker som vanlig på Tollgate til: sarah.martin@tollgate.co.uk

Bli med på en historisk første felles fellestur!

Styret i SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.