Husk kontingenten – fete premier!

Skrevet av Runar Kvernen .

Mange norske fans har alt betalt sesongens kontingent, med glød og innlevelse. Nå setter vi inn støtet frem mot 1. november, alle som har betalt innen da er med i trekningen av fete premier!

Tross korona, restriksjoner – og ikke minst savnet av reiser til England: Den norske supporterklubben jobber iherdig for å følge Stoke Citys videre ferd. Stream er på menyen, det inviteres på pub, som bildet over viser fra kick off sesong på Tordenskiold. Og det er fullt trøkk i våre kanaler rundt nyheter, kamper og det meste. Potters News kan du regne med! Selv om en del medlemsfordeler i England er på vent, så er det fortsatt mye å være med på. Og så er det viktig at vi har en sterkest mulig supporterklubb fremover, mot en gjenåpning av samfunnet og fotballens come back med fansen på tribunen. 

Alle som har betalt kontingenten innen 1. november er med i trekningen av en signert drakt fra 2018-sesongen, en skikkelig godbit, som vi ser på bildet. Vi trekker også ut en vinner av et supporterskjerf, og tre medlemmer får et ikonisk Stoke handlenett!    

Kontingenten ble sendt ut tidlig i september. Nå er vi i avdelingen for purring, og vi håper enda flere entrer nettbankens verden – og betaler årets vakreste faktura. Voksen: 350, - Ungdom under 20 år: 100,- Familie: 580,- 

Hvis du ikke har mottatt denne, ikke finner den – send etterlysning! Eller om du har spørsmål: No  prob. Nye medlemmer er som vanlig hjertelig velkommen, døren er alltid åpen!

Ta kontakt via medlem@stoke.no, så løser dette seg.

Husk også at du må sende inn din eventuelle nye mailadresse, slik at vi når deg med info. Du må også sende inn ny postadresse ved flytting og sånn, dette for at Potters News skal havne i den riktige postkassen nær deg.

Du kan også ta kontakt på SMS med medlemsansvarlig Terje Prestegård:  916 90 355. Det skal ikke stå på mulighetene for kontakt og avklaringer…  

Bli med på laget – og delta i trekningen av flotte premier.   

VIS UNITA FORTIOR!  

Styret i SCSBN  

Foto: Kjell Bakken/Svein Nilsen