Kjørt, langt ifra!

Skrevet av Svein Moen .

Trass i at Stoke, sammen med mange andre lag, befinner seg i en meget krevende situasjon for kvalifisering for videre liv i Premier League neste sesong, er meldingene fra laget langt ifra pessimistiske. Lambert sier til og med han trives veldig godt i denne krevende settingen og liker utfordringene dette gir han og laget. Må bare si at den måten stå i stormen på skal han ha all ære for. Dette kan utgjøre den hårfine forskjellen når status skal gjøres opp i mai. Lambert har stått frem som en meget sterk leder som har gått inn med stort alvor, besluttsomhet, evne og vilje til å gjøre endringer. 

Stoke – Manchester City blir spilt på bet365 mandag kl. 21.00. På de syv siste kampene har Stoke holdt buret rent i tre, men så har det blitt nitten baklengs i de fire andre. I snitt 4,75 baklengs. Dystre greier dette, men det er mot et lag som per i dag er et av Europas aller beste, og har allerede skåret 83 mål denne sesongen. Bare 13 klubber har noensinne satt ballen i mål flere ganger i Premier League løpet av en HEL sesong. 

Vi må tviholde på alle positive signaler og vinkinger før denne kampen. Laget er tent, har utført små og store undre tidligere, Man C er kanskje småslitne og sesongtrøtte? Nøkterne røster maner til måtehold, men vi går for poeng her. Behersket optimisme er vel "innafor" med et potent Potters på hjemmebane!

Mame Biram Diouf er ute med skulderskade. Uaktuell er også Kevin Wimmer, som ikke har spilt siden midten av januar.

TV kamp dette her så her er det klart for kollektiv benking på en kald marsmandag. Tordenskiold i Oslo åpner dørene for Premieraften som vanlig, denne kvelden varter Tom opp med vorspiel før Stoke-matchen, Kristiansund – Vålerenga fra kl.19.00!

GOOOAAAARN STOKE!!!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.