Kluss i vekslinga

Skrevet av Svein Moen .

Lettelsen var i all hovedsak stor da Mark Hughes tok sin hatt og forlot bet365 tidlig i januar etter at alle forsøk på å snu en vedvarende negativ trend ikke førte fram.

De fleste av oss trodde nok at klubben gikk vel forberedt inn i situasjonen, med ny manager i bakhånd, siden prosessen med skifte tok lang tid. Slik skulle det imidlertid ikke bli, og Stoke stiller til bortekamp mot Manchester United mandag kveld uten manager. Derfor hentes det inn hjelp fra treningsfeltet Clayton Wood, og den vanskelige bortekampen i Manchester blir derfor ledet av førstelagstrener Eddie Niedzwiecki med støtte av øvrige trenere og ekstra ansvar på kaptein Shawcross. 

Å skrive en vettug forhåhdsomtale av kamper er som regel synsing på elevert nivå og denne gangen er det verre enn vanlig. Får håpe på tidenes undervurdering av Stoke eller et godt gammeldags under! Bare nevner at de to siste møtene mellom lagene har endt 1-1, så Stoke har hatt et visst grep om Manchester United.

Mediene ser ut til å være mer opptatt av at Manchester United er linket til Arsenal-stjernen  Alexis Saches, enn kampen mot Stoke City. Men på pressekonferansen før kanpen fikk manager Mourinho spørsmål om hva han tror om stoke nå som laget er uten manager.

– Stoke har jo en manager, selv om det ikke er Mark Hughes.

– Fra utsiden virket det som om Eddie Niedzwiecki er en fyr med fantastiske kvaliteter. Det føles som om Stoke-teamet var ganske samkjørte, så jeg tror ikke det er så vanskelig for spillerne. De trener sikkert på samme måte, så jeg forventer ingenting annet enn en tøff kamp, sa Mourinho, ifølge nettstedet united.no.

TV kamp dette og samling på Tordenskiold for dere som er i nærheten. 

GOOOOARN STOKE!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.