Kompisene bidro da Nick Powell signerte for Stoke

Skrevet av Kristin Henriksen .

Bestevennene til en av Stokes seks nyervervelser, Nick Powell (t.v. på bildet), presset hardt på for at den tidligere Manchester United-spilleren skulle skrive under for Stoke City. Les hvorfor:

– To av mine beste venner er Stoke-fans, og de var desperate for å få meg til å skrive under for klubben. Jeg er utrolig glad for at jeg hørte på dem, sa Powell i sitt første intervju med stokecityfc.com. Andre grunner til at han takket ja til Stoke er at det er en stor kubb med ambisjoner om opprykk og at han kommer nærmere familien sin i Crewe.

– Jeg var egentlig fornøyd i Wigan, men hadde vært i klubben i tre år, og det var egentlig på tide med nye utfordringer. Så da Stoke kom på banen kunne jeg rett og slett ikke si nei, sier Powell. Han kom gratis fra Wigan.

Nick Powell er bare 25 år, men har allerede ti sesonger bak seg som profesjonell fotballspiller, og flere av disse har han tilbrakt noen mil nord for Stoke-on-Trent, i den røde delen av Manchester. Da Alex Ferguson presenterte unge Powell i 2012, ble han spådd en lysende karriere som den nye Paul Scholes. Selv innrømmer Powell at det ikke bare har vært enkelt å leve opp til dette.

– Jeg har stadig fått høre at jeg ikke har bevist noe de siste par årene, og når skal du bevise, spør folk. Forhåpentlig gjør jeg det i år, her i Stoke, sier han til stokesentinel.co.uk.

Powell er midtbanespiller og hadde tilbud fra flere andre klubber da han valgte Stoke, noe manager Nathan Jones er særdeles glad for.

– Han er en seriøs gutt og vi hadde flere møter med ham om hva vi forventer av ham som Stoke-spiller. Powell svarte at «Hvis jeg ønsker en lettvint løsning, så velger jeg en annen klubb». Da var saken klar og Powell gleder seg til å vise seg frem for fansen.

– Noe av det beste ved Stoke City er at laget har massiv støtte hos supporterne – og de høres, sier Powell.

Nick Powell er født i Crewe, og han spilte for Crewe Alexandra fra 2010 til 2012. Da hentet Alex Ferguson han til Manchester United. I 2013 gikk han på lån til Wigan Athletic, året etter til Leicester og året etter det til Hull City. I 2016 gikk han på permanent overgang til Wigan, før han i 2019 skrev under for Stoke City. Han har flere kamper for aldersbestemte landslag i England.

Nick Powell er en av Stokes seks signeringer (så langt) i 2019/20-sesongen. Vi har tidligere presentert Jordan Cousins.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.