Langdryg lørdag

Skrevet av Svein Moen .

Manager Gary Rowett gjorde en respektabel retur til bet365 med formlaget Millwall og kunne returnere derfra med ett poeng etter et oppgjør uten mål. Formsterke Lions skal være fornøyd med det.

For å få noe særlig ut av en slikt oppgjør må man være betingelsesløst hengiven for ett av lagene som basker omkring på banen. For den øvrige delen av befolkningen vil en slik kamp fortone som en trøstesløs ettermiddag, langhalm. Men Millwall beholder fortsatt en sterk posisjon på tabellen, åttendeplass nå etter denne kampen, en plassering som fortoner seg særdeles besynderlig etter hva vi kunne observere hva laget presterte i helga.

Stoke møtte Millwall på bortebane i slutten av oktober og det endte med tap 2-0 for The Potters. Men Millwall hang i tauene på bet365 denne gangen. Ballinnehav- 60/48, skudd- 9/5, cornere- 6/3, crossere 30/13, for å ta med noe oppsummering. Stoke fikk ett gult mens gjestene fikk med seg ett gult og toppa det hele med ett rødt. Millwall var seige og vanskelige å få hull på men det som var å glede seg over av spill og sjangser var det The Potters som vartet opp med. Butland hadde gledelig gode inngripen lørdag. Absolutt mye positivt få med seg  for en hodestups Stokie men de etterlengtede «Cutting Edge» avslutningene lar fortsatt vente på seg. Mulig må O`Neill må foreta noen hårfine endringer med oppstilling og mannskap og det ropes også høyrøstet på at innbyttene må bli foretatt tidligere. Dette er en evig runddans, klagene blir høylytt levert til trener etter trener, år etter år av supporterne. Det må være en grunn til at de stort sett unisont holder på denne praksisen med bytter de siste fem minuttene. Det må være noe vi ikke har fått med oss.

Uansett, kampen er spilt og blir nok fort glemt, men dette poenget  holder Stoke over streken og neste utfordring er tabelltopp West Bromwich Albion på bortebane. Umulig? LANGTIFRA!

NB: KMPEN ER FLYTTET FRA LØRDAG TIL MANDAG KL 21:00 OG BLIR PRESENTERT AV VIASPORT2