Langt imellom drammene

Skrevet av Svein Moen .

Nathan Jones og hans disipler fortsetter sin stødige vandring mot ny kontrakt i Championship. Etterhvert noe begivenhetsløst, men en nødvendig tur for å få orden på Stoke City FC og for å forberede og forbedre laget før neste sesongs beinharde kamp for om en mulig gjeninntreden til den gjeveste divisjonen, PL. 

Sist onsdag ble det nok en uavgjort, men 0-0 borte mot Derby må vel plasseres under rubrikken "respektabelt". Butland leverte som vanlig en glimrende jobb som siste skanse. Bak ble det kjempet godt og tappert, midtbanen sleit og The Potters hadde store problemer med å bryte ned hjemmelagets forsvar, greit med poengdeling denne kvelden. 

Jones sa etter kampen at han er stolt av laget og nok et "clean sheet" men at han også ser frem til å styrke laget, ikke minst fysisk i pausen før neste sesong "from where we are now to animals". Intet mindre!

Lørdag er det hjemmekamp igjen, Reading kommer til bet365 og dette skal være, med all respekt, være en gyllen mulighet til å hanke inn tre poeng. The Royals er plassert tre plasser bak Stoke på tabellen med 36. poeng, 10. mindre enn The Potters. Gjestene har  syv mann på skadelista mens hos Stoke er det kun Sam Vokes som er ute, sliter med en lyskestrekk men det meldes at det skal være bedring å spore og håp om snarlig gjeninntreden. 

Det vanlig kampstart, 16:00 norsk tid og det er Viasport 2 som leverer lyd og bilder fra oppgjøret denne lørdagen. Som vanlig byder Tordenskiold på varme, omsorg, sport og drykk til de som måtte finne veien innom lokalene før tacotime slår inn. 

SCSBN, VI VENTER TÅLMODIG PÅ ØYEBLIKKENE !

 

Kommentarer

"Midtbanen sleit......." og

"Midtbanen sleit......." og målscorer har vi ikke.... og når han velger å ikke bruke det beste mannskapet, så er det ikke noe mer å forvente. Rett og slett for dårlig - igjen. Men det er bare å håpe at i neste kamp stiller Reading med et enda dårligere mannskap enn det NJ velger å bruke. Men jeg har ji et håp at han til denne kampen starter med de elleve beste. Da blir det seier.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.