Liam Lindsay var Stoke Citys «one and only»

Skrevet av Kristin Henriksen .

En rekke forsvarsspillere har vært linket til Stoke City i dette overgangsvinduet, men manager Nathan Jones sier at skotske Liam Lindsay (23) (t.v. på bildet over) var deres eneste ønske.

– Vi ønsket en aggressiv og teknisk god forsvarsspiller på venstre siden og for oss var Lindsay den vi ville ha, sa Jones da Liam Lindsay ble presentert tidligere i sommer. I motsetning til de andre sommersigneringene så langt måtte The Potters legge penger på bordet da klubben sikret seg forsvarsspilleren. 2 millioner pund kostet det å få løst skotten fra kontrakten Barnsley, som rykket opp til Championship i vår.

Å gå til Stoke City er Lindsay sitt største karrieresprang så langt.

– Dette er et stort skritt for meg og jeg ser virkelig fram til dette som forhåpentligvis blir en bra sesong, sa skotten til stokecityfc.com. – Stoke er en stor klubb med mange store navn på laget som jeg forhåpentligvis kan lære noe av. Jeg er ennå ung og sulten på å utvikle meg som fotballspiller. Å være på samme lag med spillere som Ryan Shawcross og Danny Batth, begge med vellykkede karrierer, håper jeg vil bidra til at jeg blir en bedre spiller.

Manager Nathan Jones mener Lindsay med sin måte å spille på passer perfekt for Stoke.

– Jeg var overrasket over at han ikke kom på årets lag i League One, men han konkurrerte mot gode spillere her. Uansett passer Liam oss godt i spillestil og måten Barnsley spiller på passer oss også – høyt og aggressivt press, sa Jones.

Liam Lindsay er skotsk og har var Partick Thistle Football Clubs eiendom fra 2012 til 2017. Her spilte han 64 kamper og lagde sju mål. I 2014 og 2015 var han lånt ut til henholdsvis Alloa Athletic Football Club og Airdrieonians Football Club. I 2017 gikk han til Barnsley og i 2019 altså til Stoke City.

Liam Lindsay er en av Stokes seks signeringer (så langt) i 2019/20-sesongen. Vi har tidligere presentert:

Jordan Cousins:

Nick Powell: 

Adam Davies:

Lee Gregory:

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.