Litt ugreit å være «hel ved»-Stokie om dagen

Skrevet av Svein Moen .

I stedet for det som før sesongen startet så ut til å skulle være seks greie poeng i sesongåpningen, står Stoke City igjen med en null poeng, total netur og barskere motstand ventes lørdag.

Stoke tapte også mot QPR og Charlton det året The Potters rykket opp til Premier League, men dette er neppe nok til å berolige supporterne. Starten har selvfølgelig resultert i at det har blitt mye respons av negativt slag, både fra norske såvel som engelsek fans. Ikke merkelig det. Det føles vanskelig å skrive noe konstruktivt med mål og mening fremover før serien får «satt seg».

I forrige sesong traff jeg en hyggelig herre på supporterklubbens fellestur til Stoke, med lang og bred erfaring i å håndtere idrett på alle nivå. I tillegg er han dedikert Stokes-supporter. Han skrev i går et innlegg på Facebook etter at Charlton hadde slått Stoke 3-1, der Tom Ince skårte Stokes mål (bildet over), hvor han reflekterer over negative kommentarer og relevante situasjoner idrettsledere havner i, kloke ord. Vi har fått lov til bruke dette på hjemmesida vår:

"Merkelige meninger. Er ikke dette en fanpage? Se hva som skjer med Rosenborg nå. Se hvordan Søderlund leverer. Håpløst mange som sparket Horneland og sendte Søder hjem til Haugesund for et par måneder siden. Laget og treneren trenger støtte!

Før VM i Oslo 2011 var det krisestemning i norsk langrenn. Media ville kaste hele støtteapparatet til herrene, da Norge ikke hadde vunnet verken individuelt eller i stafett før VM. I 2009 ville alle alle sparke dametreneren etter VM da de ikke fikk mer enn en medalje.

Det er kontinuitet og og trua på planen som gir resultater. Gir en ikke tid og muligheter til å gjennomføre planen har en heller ingenting å evaluere...... Heia Stoke!"

Åge Skinstad, tidligere sportssjef for langren i Norges Skiforbund.

 

Åge Skinstad og Jackie Marsh. Foto fra @aageski på Instagram, med tillatelse fra Åge Skinstad.

Allerede tirsdag er det duket for første kamp i Ligacupen, bortekamp mot Wigan Athletic kl 20.45. Medietilgang til denne kampen har vi så langt ikke oppdateringer på, sjekk hjemmesida til Stoke City FC.

Neste helg er det hjemmekamp mot Derby, prematch kommer.

 

 

 

 

Kommentarer

Og da er konklusjonen: Ta det

Og da er konklusjonen: Ta det med ro, mange kamper igjen, må til slutt finne ut hvilke spillere en skal bruke, osv. Da kan vi slappe av og tenke LANGSIKTIG, 10-15 år. Og som jeg skrev tidligere etter tap nr 2: " Hvor langt nede er vi da?" Eller betyr dette mindre? Heia Stoke.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.