Målbonanza på bet365, hele fem mot ett!

Skrevet av Svein Moen .

Femmålsseiere er langt ifra hverdagskost for The Mighty Potters, snarere begivenheter for klubbens historiebok. Hull City fikk sitt trøstemål, men seieren var uansett helt overlegen. Deilig!

Selv om Stoke nå er oppe på syttende plass, fem plasser over den røde streken, er det kun med to poengs klaring. Det er lørdagens motstander som per i dag som nå bekler den plassen og ser ut til å fortsette nedturen så det var åpenbart ikke den skarpeste motstanderen i ligaen Stoke mønstret lørdag. Uansett vil en slik kamp gi en kraftig boost inn i lag og klubb og kraftig motivasjon til en solid avslutning av årets Championship. Når Nick Powell skårer to, samme for Sam Clucas og Tyrese Campbell ett er det bare å gi seg ende over og ønske god tur videre.

Men da kampen var halvspilt kom dagens store skår i gleden, kaptein Joe Allen måtte ut på båre med det som skulle vise seg å være en alvorlig akillesskade. En av Stokes nøkkelspillere er dermed ute resten av sesongen og spekulasjonene om hvem som kan fylle plassen er selvfølgelig godt i gang, både danske Lasse Sørensen og nysigneringen Tashan Oakley-Boothe, begge tjue år gamle, er nevnt som aktuelle erstattere.

Det er fortatt uklart om Shawcross er klar for match og kapteinsansvar til helga, det kommer oppdaterte opplysninger om dette og mere til før neste kamp, en meget krevende oppgave for The Potters neste lørdag, bortekamp mot Reading FC som ligger tre plasser over Stoke etter å ha slått Birmingham på bortebane sist helg.