Meget gledelig, intet mindre!

Skrevet av Svein Moen .

Det har tatt lang tid, men det kan se ut som Rowett er i ferd med å lande prosjektet "et nytt vitalt Stoke City". Ikke høytflyvende med ideer fra Barcelona eller andre stiler og fotballteorier.

Bare rett og slett et nytt, etablert STOKE CITY FC, slik vi kjenner det. 


En fornøyd Gary Rowett takker spillerne for innsatsen.

Det har siden seriestart vært en høylytt og unison gnåling om at ledelsen skal presentere den nye superspissen som løsning på problemene og snarveien til gull og laurbær. Man kan skrike seg gul og blå, men hvis hele laget og apparatet rundt ikke fungerer, gir ikke dette noen mening. Den store utfordringen har så langt ligget i bakre rekker, delvis en arv etter en tidligere manager. Rowett har tatt dette steg for steg, opprettet orden i rekkene foran Butland, funnet løsninger for å få mest mulig ut av tilgjengelig mannskap, råtne egg har blitt resolutt tatt ut og etter de siste kampene aner vi konturene av et Stoke som fighter mot hvem som helst, borte som hjemme, på gode og dårlige dager. 


Jack "the wall" Butland i aksjon.

Lørdagens oppgjør ble tett og tøft, ballinnehav på ca.50/50, som er meget sterkt mot Bristol City, og etter 33 minutter fastsatte den tidligere Man U-profilen, Darren Fletcer resultatet til  0-1 for Stoke på volley etter innlegg fra uslitelige Joe Allen. Det ble gjort en meget solid jobb bak, mens Stoke hadde 3 skudd på mål kunne The Robins notere seg for hele 8. Butland hadde nok å stelle med, sto en meget god kamp og i perioder i andre omgang aldeles glimrende, #1! Han ble Man of the Match og ble også tildelt plassen mellom stengene på ukens lag i Championship. I det hele tatt, en helstøpt forestilling av et godt og ikke minst hardtarbeidende og motivert Stokelag. The Potters har nå spilt fem kamper borte uten tap, så nå må laget igjen bli nådeløse hjemme på bet365, få festningen opp og stå igjen! 

Dette får vi et svar på allerede på kveldskampen lørdag, da ankommer Middlesbrough med Mr. Pulis i teten. TV-sendt kveldskamp, mer info om tro håp kommer nærmere kampen. Vi er en god, glad gjeng over på fellestur denne helga, og vi lover ihvertfall å gi vårt beste fra tribuneplass! (Forøvrig, også hele døgnet,  kjenner jeg SCSBN rett)

GO GO POTTERS, BACK TO BASICS!

Alle foto: Phil Greig

Kommentarer

Meget bra. Nå er det bare å

Meget bra. Nå er det bare å håpe at dette fortsetter, samt at Adobe finner nettmaskene. Ellers lurer jeg på hvem" råtne egg" er. Heia Stoke.

Flott resultat,nærmer oss

Flott resultat,nærmer oss kval plass. Vet ikke hvem/hva råttene egg er. Kan det være Charlie Adam som nok en gang kommer inn og får gult kort for usportslig opptreden { min ref VG live), stå på vidre Stoke!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.