Millwall - Stoke 0-0

Skrevet av Richard Prestegård .

Endelig er vi i gang med en ny sesong og det ble en kamp som ventet borte mot Millwall på The New Den. Stoke var nok det beste laget, men det var samtidig en ganske middels kamp med få store sjanser og mye duller og mange frispark. Tidligere Stoke-manager Gary Rowett er nå manager i Millwall og sendte ut det laget Millwall pleier å sende ut. Kompakt og solid, men det gledelig var at Stoke City var akkurat det samme. Akkurat i dag var det et stort fremskritt og viser at slutten av forrige sesong ikke var et blaff. Forhåpentligvis kan Michael O'Neill og The Potters bygge videre på dette ene poenget nå som sesongen er i gang. Både Morgan Fox og John Obi Mikel fikk sin debut fra start mens Jacob Brown kom inn som innbyter seint i kampen.

Noe av det mest gledelige i dag var at hele 35 norske Stoke-supportere (og en Millwall-fan) fant veien til Tordenskiold pub i Oslo for å feire at sesongen er i gang igjen. Med god avstand, køkultur engelskmennene ville vært stolt av og pølser i pausen ble det en meget hyggelig ettermiddag hos Stoke-Tom.

Les mer om kampen på stokecityfc.com

Slik spilte Stoke City:

Davies - Chester - Batth - Martins Indi - Smith - Clucas (k) - Mikel - Powell (Thompson 86) - Fox - Campbell (Fletcher 64) - Vokes (Brown 78)

Ubenytta reserver: Butland - Ince - Tymon - Souttar