Nå må det presteres på toppnivå i alle ledd

Skrevet av Svein Moen .

Senkamp onsdag på bet365 med start klokken 21.00 og det er Liverpool som kommer på besøk, et lag i som viser bedring i form og mannskap, så det blir en krevende oppgave å sikre poeng her. 

Trass i enkelte glitrende enkeltprestasjoner har Stoke levert langt under pari i de siste kampene. Det er ingen endringer på skadelista så langt, så det er vel på høy tid at Hughes gjør endringer både laguttak og oppstilling. Det har gått litt i lås dette nå med samme spillere på og samme innbyttere inn, og fungerer veldig dårlig må det forandringer til, mannskap til det er tilgjengelig. 

Savnet av Butland er merkbart da Lee Grant ikke har levert overbevisende i mål som vi har sett tidligere. Besynderlig er det også at backrekken bestående av klassespillere som Wimmer, Shawcross og Souma blir spilt ut av formasjon. Endringer må til over hele banen da organiseringen ikke siter bak, midt eller foran. 

Liverpool fikk både  Mane og Firmino tilbake etter skadeavbrekk til mot Chelsea sist og superduoen ser ut til å være klare for start også onsdag. Gjestene har 25 mål på de åtte siste kampene, Stoke har tapt syv av de siste åtte kampene mot Liverpool, siste seier var på på The Brit i 2015 med glitrende 6-1, hvem glemmer vel den!

For å hente poeng denne onsdagskvelden er det åpenbart at The Potters må levere mye sterkere i alle ledd enn det vi har sett i den siste delen av ligaspillet, spillerne til å gjøre dette er der.

Tordenskliold pub i Oslo er også i kveld møtested for Stoke-fans. Her blir det opptateringer med mere. Velkommen!

GOOOOOOARN STOKE

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.