Når enden er god...

Skrevet av Svein Moen .

...er ikke alltid alt vel. Andy King sendte Swansea i ledelse etter et kvarter da seriens siste kamp denne sesongen skulle avgjøres. Men før pause leverer Shaquiri en strøken lobb til Badou som lobber over Fabianski og da det står 41 minutter på kampuret header (!) Peter Crouch ballen i mål etter et strålende levert frispark fra den danske attenåringen Lasse Sørensen som debuterte på Liberty Stadium. Kampen ender slik og Stoke ender nest sist på tabellen, a poeng med det som ble nedrykksnabo, Swansea. Berga litt av æren ved å ikke havne helt nederst, må ta med det man kan få. Skuffelsen etter tap forrige runde mot Crystal Palace viste seg å være bortkasta kalorier, nedrykket ville vært et faktum uansett. 

Etter kampslutt ble supporterne stående igjen for hylle sitt elskede Stoke og det det er en voldsom vilje til å fortsette å støtte The Potters i tykt og tynt. Stokesupportere har vel noe av dette i blodet, noen mener vi er nærmere fotballens bankende hjerte i knallharde Championship. Uansett, fokus er selvfølgelig å komme ut og opp til "the top flight" så kjapt som overhodet mulig. Det omfattende arbeidet omkring dette er selvfølgelig i full  gang, hvem skal ut og inn i stallen, hvem skal trene laget og den generelt store endring i alle ledd når laget flytter ned til nivå 2. 

Det vil koke i media fremover nå som det er så store bevegelser i Stoke City FC. SCSBN vil følge dette så godt vi kan på de plattformene vi bruker, tar en liten ferie etterhvert. Rykter blir ikke kommentert men dukker det opp verifiserte nyheter som er av spesiell, akutt interesse vil vi prøve å dekke dette. 

HERE WE COME, ALL IN, CHAMPIONSHIP O' HOY!!!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.