Noe bedring, men langt ifra friskmeldt

Skrevet av Svein Moen .

Det ble som forventet gjort noen endringer i uttaket og formasjon (4-4-2) til onsdagens oppgjør mot Liverpool, noe som viste et skarpere Stoke-lag enn det vi har sett de siste ukene. Allikevel fremsto hjemmelaget i hovedsak klart svakere enn gjestene, som har en positiv formkurve for tiden.

Stoke var knapt nok ute av egen banehalvdel de første 20 minuttene. 17 minutter var gått da Mane bråvendte i feltet og sendte en strøken dropp over Grant og i nettet. I denne perioden hvor Stoke virkelig begynte å henge med fikk vi et par episoder som er symptomatiske for lag som befinner seg i den situasjonen som Stoke gjør nå. 30 min: Crouch blir tviholdt i posisjon av Lovren, muligens straffe der men det blir ikke blåst. Ti minutter senere sparker keeper Mignolet ned Diouf som sistemann utenfor 16-meteren, klart rødt kort, men Martin Atkinson viser igjen at han ikke er noen dedikert hjemmedommer, gult kort.

Etter pause fortsetter Stoke å henge med, flere store muligheter, men det svikter som så altfor ofte med kapasiteten i siste ledd, å få planta ballen i mål!

Det har Liverpool. I andre skårer Salah to, det første knallhardt fra kort hold, det andre etter en ubehjelpelig inngripen av Pieters som har prestert langt under pari den siste tiden.

Så dette endte 0–3 mot et velspillende og kjapt Liverpool som overbeviste og ser ut til å være i stigende form.  

Lørdag er hjemmekamp igjen, det er Swansea som tar turen til bet365. Dette er en kamp hvor Stoke er soleklare favoritter, men som alltid, ingen spasertur. Gjestene ligger nest nederst på tabellen med 9 poeng mens Stoke ligger fem plasser over bunnen med 13 poeng. Et bunnoppgjør dette altså. En kamp som kan bli helt avgjørende for sesongen og ingenting annet enn tre poeng gir godkjent. Det bør absolutt være innen rekkevidde hvis Pottersgutta fortsetter trenden fra sist.

Kampstart er lørdag kl. 16:00 på bet 365 og som vanlig samling på Tordenskiold pub i Oslo for dem som befinner seg på de kanter. Dette er ikke en TV kamp så vi prøver å følge begivenhetene etter beste evne på tilgjengelige plattformer.

NÅ TAR VI TREEEEEE!!!!

Les hva Mark Hughes tenker om kampen

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.