Norske fans i Stoke

I 2010 formaliserte den norske suporterklubben og Tollgate Hotel i Stoke-on-Trent samarbeidet, det er nå ytterligere utvidet de siste årene – og solid etablert. Tollgate er et familiedrevet hotell i bydelen Blurton, ca 10 minutters biltur fra stadion – og et drøyt kvartet fra Stoke og Hanley. Familen Oldfield, staben og hotellet gir et unikt tilbud til medlemmer i den norske supporterklubben. Dette fortsetter foran 2019/2020-sesongen. 

Overnatting gir billetter

Medlemmer som booker minst en natt på hotellet får automatisk billetter til kostpris til hjemmekamp, for seg og sitt reisefølge. Mange kamper på bet365 Stadium er sold out, selv om tilskuertallet har sunket litt i Championship. Alle i følget trenger ikke være medlem, men bestiller MÅ være det for å få prioritet på billetter. Tollgate Hotel sjekker jevnlig oppdaterte medlemslister fra den norske supporterklubben – dette er et unikt medlemstilbud som garanterer billetter til hjemmekampene!

Frister

NB! Tollgate gjør sitt beste, men medlemmer må nesten booke minst et par uker før kampdag, helst tidligere. Noen ganger er hotellet fullt – det er mange arrangementer og gjester der, og da kan Tollgate i noen tilfeller bidra med billetter, men dette kan ikke påregnes. På fellesturer gir Tollgate tilbud om kampbilletter også til de som bor et annet sted, dette vil det informeres om foran hver tur. Men, det er som ellers: Er du ute i god tid går det som regel aller best.

Pick up og frokost

Hotellet tilbyr også en egen pick-up service fra flyplasser i Manchester, Liverpool eller Birmingham, dette må avtales særskilt med tidspunkt, flightnr osv. Se eget menypunkt om de to ulike tilbudene for henting/kjøring til/fra flyplasser. Gratis varm frokost inngår som en del av pakken - også disse tilbudene er knyttet opp til bestilling fra betalende medlemmer.  

Family, double or twin…?

Tollgate har ulike typer rom – og prisen gjelder pr rom, ikke pr person. Familierom kan romme fra tre til fem personer, og hotellet har også en egen såkalt lodge hvor en større gruppe kan bo sammen. Ellers er det meste basert på standard dobbeltrom, i noen tilfeller kan det være plass til en ekstra seng. Når du booker: Double bed = dobbeltseng. Twin bed = separate senger. Kan være verdt å merke seg…

Booking i riktig kanal

Ved booking er det viktig at man bruker mail. Dersom noen skulle benytte booking.com eller andre bookingbyråer (last minute osv), vær da klar over at hotellet ikke vil gjenkjenne din bestilling som en medlemsbestilling, og billetter kan da IKKE påregnes, i hvert fall ikke automatisk. Tilbudet om gratis frokost bortfaller også. Bruk: sarah.martin@tollgate.co.uk

Sesongkort og bortebilletter

Supporterklubbens har fire sesongkort på The Boothen End, disse oppbevares, utleveres og returneres til Tollgate. Supporterklubben har også en egen avtale som sikrer deg og ditt følge billetter til bortekamper, men det er seks ukers frist. Sesongkort og bortebilletter: Send mail til billetter@stoke.no for nærmere info om frister og betingelser, se også øvrig info på stoke.no. 

Hyggelig – inkludert mat og drikke

Hotellet har et hyggelig fellesareal og pub, spisesal og matservering. En enkel meny tilbys i barområdet – og restauranten har på kveldstid en ok og variert spisemeny. En del locals har dette som sitt stamsted, og møtet med norske supportere er ofte hjertelig. Tollgate har også et eget treningssenter, med mange besøkende – og en del møter og arrangementer i ulike lokaler og etasjer. På fellesturer er det som regel et arrangement på Tollgate kvelden før kamp – og de ansatte legger ned et stort arbeid ved disse anledningene.

Både familien Oldfield og staben legger opp til en lun og hjelpsom atmosfære. Bestilling av taxi, spørsmål og bistand til ulike utfordringer håndteres fortløpende. Familien og hotellet har svært gode forbindelser inn til Stoke City FC.

Tilbakemelding booking

Ved bestilling får du tilbakemelding, både når det gjelder hotellrom, priser og billetter. Tollgate ser alltid etter best mulige tilbud og priser for norske supportere. Skulle du vente på tilbakemelding kan det skyldes press på bookingen – og da kan du sende en egen mail og etterlyse respons. Vår hovedkontakt har over alle år vært Sarah Martin – hun er svært godt kjent med alle ordninger og de norske supporternes mange ønsker.

Slik bestiller du:

Egen mail i hurtigsporet for norske supportere – bruk denne:

sarah.martin@tollgate.co.uk 

Sesongkort og bortebilletter

http://stoke.no/billetter-til-bortekamper

http://stoke.no/sesongkort-scsbn

God tur!
Styret i SCSBN