Ny mulighet for poenghøsting

Skrevet av Svein Moen .

På Selhurst Park sør i London barker Stoke City og Crystal Palace sammen lørdag. Vertene ligger nederst på tabellen med 5 poeng etter 12 spilte kamper, og det kan derfor se ut til å bli en grei trepoenger. Men ingen oppgjør i Premier League vinnes uten et lag med fullt fokus. Crystal Palace ser nedrykksspøkelset i hvitøyet og vil trolig ofre både liv og lemmer for å kare til seg poeng.

Vertene har ikke tapt noen av de fire siste hjemme mot Stoke i PL. Palace har vunnet tre og spilt en uavgjort, så her må våre gutter brette opp ermene. En gammel kjenning for Viking-supporterne, Roy Hodgson, har tatt over roret i Palace og selv om laget ikke akkurat har briljert, så har de kvalitetsspillere som Christian Benteke og Wilfried Zaha, advarer Mark Hughes.

Hughes melder at skadesituasjonen i laget sitt er uendret siden forrige kamp. Butland og Cameron er fortsatt ute, men sistnevnte vil sannsynligvis være tilbake i spillergruppa til uka. Hughes håper også at Butland blir å se på treningsfeltet til uka, selv om skaden ikke er helt leget.

– Han vil forhåpentligvis kunne ta på seg hanskene med ekstra skinne som beskyttelse, sa Mark Hughes på pressekonferansen fredag.

Laguttaket blir uansett spennende og som vanlig tema for diskusjon. Det som virker klart er vel at Grant skal vokte buret. Han gjorde ikke sin beste opptreden i forrige runde, men begge målene han slapp inn var harde og fra kort hold, godkjent der altså. Verre var det med et forsvar som ved flere anledninger leverte langt under pari.

Mike Dean skal sørge for at alt går rett og riktig for seg underveis i kampen, men er en dommer som er omdiskutert. Han anser seg selv viktigere enn kampen, og blåser litt i overkant impulsivt og har absolutt ingen høy stjerne blant Stoke-supporterne.

Avslutter med litt statistikk på Xherdan Shaqiri. Han har i årets første 11 kamper vært involvert i flere scoringer (to mål og fem assist) enn han hadde på 21 kamper sist sesong (fire mål og to assist). Dersom han holder seg skadefri utover sesongen kan det bli skikkelig moro med Shaqiri.

Så, velkommen til nok en sannsynlig nervepirrende forestilling lørdag, forhåpentligvis med et stødig Potters-lag som tar styringen denne gangen.

Hvis du befinner deg Oslo eller omegn er som vanlig dørene åpne på Tordenskiold som byr på PL-lørdag. Stoke-kampen vises ikke på norsk TV, men oppdateringer med mer leveres etter beste evne.

Les manager Hughes betraktninger om kampen i morgen her.

Kommentarer

Vi e nok et bunnlag i år, men

Vi e nok et bunnlag i år, men e d rætt mann som lede lage?????????

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.