Ny prestisje tippekonk på Forum

Skrevet av Runar Kvernen .

Nå er den her igjen: Den prestisjefylte tippekonken på Forum her på hjemmesiden. Tipp pause- og sluttresultat i samtlige 46 kamper – foran hver runde. Helt gratis, heder og fet premie venter i mai.

Vi har i mange år hatt gående en sesong tippekonkurranse gående på hjemmesiden. Denne er helt medlemsstyrt og ansvaret har gått litt rundt blant flere av våre medlemmer.  Sist sesong var det bjørn123 som gjorde en formidabel innsats med å holde styr på alle resultat-tipsene og poengutregning, mens det nå er sist sesongs vinner, vegar56, som har overtatt ansvaret. 

Og fin premie er det; den som samler flest poeng gjennom sesongens 46 ligakamper vinner nemlig den aller nyeste drakta, fritt valg mellom borte- og hjemmedrakt.  Som bildet viser valgte Vegar Næss seg ut denne sesongens hjemmedrakt da han vant konkurransen på suverent vis. 

Gå inn på menypunktet Forum helt til høyre i toppstripen her på stoke.no. Du kan registerere deg - og/eller logg inn med brukernavn og passord, og så finner du Tippekonkurranse.  Så legger du inn et sluttresultat- og pauseresultat, og vipps så er du med. Det koster ingenting! Du skal så følge det opp med å legge inn et nytt tips før hver kamp, fristen er frem til kick-off.  Oppdateringer kommer. Skulle du glemme å legge inn tipset før en kamp eller tre så gjør det heller ingen ting.  De færreste husker det gjennom hele sesongen...

Svein Nilsen