Ny serie: Motstanderne klubb for klubb

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City har tatt seg på tak, og presenterer alle motstanderne i Championship kommende sesong, klubb for klubb. Første sak er en aldri så liten perle, og serien  kan vise seg å bli en sommerhit!

Det starter da med Barnsley, kallenavnet er Tykes. Klubben rykket direkte opp fra League One denne sesongen, noe overraskende for mange. Under ledelse av tyske Daniel Stender, tidligere Hannover 96, fulgte klubben fra Yorkshire Luton Town til døra, og holdt unna for jagende klubber bak.

Banen heter Oakwell, har en kapasitet på 23.287, og turen fra bet365 tar i følge nøyaktige beregninger 1 time og 39 minutter, naturlig nok da med bil. Det opplyses også at togforbindelsene er helt utmerket, og at man må ta til venstre ut fra togstasjonen, og ikke mot sentrum, for å peile riktig i retning stadion (!). Dette er helt fantastisk, og kan sogar være til nytte for en reisende norsk fan eller tre.

I oversikten gjøres det også rede for tidligere møter mellom klubbene, blant annet en dramatisk  kamp på Boxing Day i 2007, som endte 3-3, og hvor Liam Lawrence scoret hat-trick: To straffer, den siste i siste minutt, etter at  Fuller ble felt.

Og visste du at Gudjon Thordarson ledet Barnsley i 2003 – 2004? Etter at han fikk avskjed i Stoke – det var da også etter at han var innom Start i Norge i 2002. Ikke det, nei...

Joda, dersom Stoke City holder koken med strøken omtale av de 22 øvrige klubbene, så er dette mer enn lovende – faktisk aldeles glitrende.

Følg med på stokecityfc.com – god lesning!

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.