Ny tippekonkurranse

Skrevet av Richard Prestegård .

Da er det igjen tid for en av fotballverdens mest prestisjefulle konkurranser; SCSBN Tippekonkurranse!  Du skal tippe tippetegnet (H-U-B eller 1-X-2) i Stoke City sine siste 12 ligakamper denne sesongen.

Og vi kan lokke med gedigne premier. Den dyktigste av de alle kan gå sommeren trygt i møte med en Stoke City keeperdrakt signert av selveste Gordon Banks. Ikke bare det, også Lee Grant og Shay Given har ærbødigst signert denne drakta som en av våre medlemmer skal bli den lykkelig eieren av. Det ryktes at så fort du tar denne drakta over hodet så redder du alt og alle! Og ikke bare det! Setter vi ny deltakerrekord, dvs mer enn de 56 som deltok i høstens tippekonkurranse, så hiver vi innpå en «must have» premie til.  En Stoke City vimpel signert av alle dagens førstelagsspillere, inkludert Berahino, som da blir en verdig runners-up premie.

Alt du må gjøre er å sende 12 tippetegn til billetter@stoke.no og deretter overføre kr 50 til vår konto, nr 1503 17 52490. Eventuelt kan det vippses til 911 03 706. Du kan også sende rekka på tolv kamper til samme telefonnummer.

Er du LITT usikker på om Stoke vinner alle disse kampene og ønsker å spre risikoen noe kan du levere flere kuponger.  Send da tippetegnene for hver kupong og betal inn antall kuponger x kr 50 så er du med.

I høst vant Jan Berger Holtan etter imponerende tipping.  Han leverte inn 5 kuponger og det var en god investering da han vant en signert drakt.

Tør du å la være å sende inn din rekke(r)?  FRIST FOR INNLEVERING ER LØRDAG 4. MARS KL. 16.00

Disse kampene skal det tippes på:

1. Stoke City - Middlesbrough

2. Manchester City - Stoke City 

3. Stoke City - Chelsea

4. Leicester - Stoke CIty

5. Burnley - Stoke City

6. Stoke City - Liverpool

7. Stoke City - Hull City

8. Swansea - Stoke City

9. Stoke CIty - West Ham

10. Bournemouth - Stoke City

11. Stoke City - Arsenal

12. Southampton - Stoke City 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.