Nye møter med Pulis

Skrevet av Runar Kvernen .

Så har den sta waliser gjort et nytt comeback. Tony Pulis tar over som manager for et kriserammet Sheffield Wednesday. Dette innebærer nye møter med TP på sidelinjen, også for Stoke City. 

Sheffield Wednesday karret seg opp på null poeng (!) i serierunde 11, etter å har startet sesongen med minus 12. Men dette blir likevel for smått, og stø kurs for nedrykk. Exit Gary Monk, og da falt valget på Pulis. Han går i gang umiddelbart, første match er borte mot Preston 21. november. Er det noe Pulis er kjent for så er det akkurat redningsaksjoner. 62-åringen skilte lag med Middlesbrough i mai 2019, og har nok ventet på den rette anledningen for å komme tilbake som manager. Han har da åpenbart ikke planer om å bli pensjonist riktig ennå. TP har garantert vurdert mulighetene for å redde The Owls som brukbare, før han tok jobben. Veteranen er slepen, og har aldri rykket ned med noen klubb... 

For Stokefans vil TP alltid ha en spesiell plass. Han vil være knyttet til en fremgangsrik periode for klubben over 10 år. Først reddet han Stoke fra nedrykk, og så startet ferden opp og frem, og til Premier League. Fem sesonger på øverste nivå under hans ledelse, aaaaard work og mange skalper. Pluss finale i FA-cupen og spill i Europa. 

Det blr garantert vanskeligere å møte Sheffield Wednesday fremover, så får vi se om det er nok til å berge en klubb i alvorlig trøbbel. Det ville nok ikke forundret særlig mange om TP greide det - igjen.