Nye TV-kamper, flyttinger og vinterpause

Skrevet av Runar Kvernen .

Liverpool-Stoke City går som planlagt lørdag 28.april, ny kampstart blir 13.30 norsk tid. West Ham-Stoke City går nå mandag 16.april, med kampstart 21.00. Sky sender begge, TV2 følger nok etter. 

Det er jo alltid med en viss spenning også norske fans følger oppsettet av TV-kamper, og selvsagt spesielt for Stoke City. Kampen borte mot Liverpool går altså på opprinnelig dag, men med tidligere kick off. Kampen borte mot West Ham i Londom flyttes derimot to dager, fra lørdag 14.april til mandag 16.april, med sen kampstart 21.00 norsk tid. Så får vi håpe at dette skaper minst mulig krøll også for eventuelle norske reisende - og planlagte pubtreff og TV-utskeielser.

Tidligere er det kjent at Stoke - Manchester City nå går mandag 12. mars, som kveldskamp, med start 21.00 norsk tid.  Arsenal - Stoke spilles første påskedag 1.april (..nei, det er ikke..), med kampstart 14.30. Disse kampene er bekreftet som direkte TV-kamper også i Norge.  

Ellers melder mange medier i dag at det fra 2019 blir innført vinterpause i to uker i februar i Premier League. Dette har vært et tema over flere år, og ser nå ut til å komme . Noe av hensikten er å gi engelske lag et pusterom i europeiske turneringer, pluss bedre forberedelser for det engelske landslaget. Det er ventet at FA og Premier League bekrefter dette endelig, og kommer med flere detaljer. 

 

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.