OBS! ALERT! ...SCOBA kommer - men 4. - 7.september... OBS! ALERT!

Skrevet av Richard Prestegård .

Det har blitt en mix up med helgene i forbindelse med besøket av Stokes legender til Norge. SCOBA kommer - men helga før tidligere annonsert. Tidsperiode for besøket er 4.-7 september istedenfor 11. - 14. september som først annonsert. Det er nemlig helga 4. - 7. det er spillefri på grunn av landskamper. Alle heltene, Banks, Greenhoff, Smith, Peijic, Cornoy og Marsh, kommer fortsatt. Det er kun datoen som blir endret!

Terminlisten for Premier League ble lagt ut 18.juni. Mange kastet seg over den, inkludert styre og stell i den norske supporterklubben. Da fremkom det at spillefri helg i Premier League ikke var 11.-14. september, men uka før. Resolutt kontakt fra Minister of Social Affairs med SCOBA og Stoke-on-Trent: Joda, her hadde det blitt tellefeil. SCOBA hadde planlagt med samme besetning og med samme opplegg torsdag 4. - søndag 7.september.  Det betyr at Gordon Banks, Jimmy Greenhoff, Denis Smith, Jackie Marsh, Mike Pejic og Terry Conroy er i lagoppstillingen som tidligere.

Da er det denne helga som gjelder. Vi håper at mange har tenkt å booke - og til de som har planlagt så skulle det nå være god tid til å endre planer og bestillinger. At besøket blir fremskyndet med en uke får ingen betydning for program og opplegg. Her er de foreløpige planene:

Torsdag blir rolig, med ankomst SCOBA - innkvartering, mottakelse og presentasjon av planer fra styre og stell.

Fredag blir det en omvisning på morgenen, og i løpet av denne dagen blir det nok et «fritreff» på utested for supportere som har anledning.  På tidlig kveld jobbes det med en tur med båt og servering i Oslofjorden - her kan man kjøpe seg inn med en cover charge. Invitasjon til påmelding kommer senere.

Lørdag blir det samme opplegg med sightseeing første del av dag, og så et eget treffpunkt for supportere utpå dagen. På ettermiddag og kveld legger vi opp til «An evening with Stoke City Legends» - dette blir hovedarrangementet, her vil det bli mulig å booke seg inn via cover charge etter hvert.

Søndag blir det avrunding og avreise - og kanskje en siste liten mulighet til å hilse på karene hvis man ikke har hatt anledning tidligere denne langhelga.

Det jobbes nå videre med alle sider av dette - men sett av helga 4.-7.september, og start planleggingen. Vi kommer tilbake med mer info etter hvert.

Men - hvor var DU når Stokes legender var i Oslo...? Svar: DU var der, så klart...

For styret i SCSBN
Runar Kvernen