Opplev vakre Stoke

Supporterkulturen i England er bygget rundt match, pub og det sosiale. Med litt mat underveis. Det gjelder også i Stoke-on-Trent.  Etter et par års research med betydelig innsats (!) oppdateres herved den personlige «pub and some food-guiden», primært rettet inn mot norske supportere på weekend tur til Stoke.

Dette er et risikoprosjekt… Hva som er et bra sted med gode opplevelser kommer veldig an på den enkelte, hva anledningen er og på forholdene «der og da».  Steder kommer og går - stiger og synker.    

Guiden bygger på egne opplevelser - «been there - done that» og noen synspunkter fra andre. Det er et utall steder i de seks «towns»: Tunstall, Burslem, Longton, Fenton, Hanley og Stoke, og i areas som Blurton, Trentham, Etruria osv. I tillegg har vi utelivet i Newcastle-under-Lyme. Guiden er konsentrert om hovedløypene - det en supporter fra Norge rekker over på en weekend. Subjektiv vurdering –  men med noen tanker om trivsel, sjarm, priser, utvalg, tilgjengelighet, kort sagt supporterens blikk. Åpningstider varierer!

2 x 5 PÅ TOPP

Noen anbefalinger og rangeringer øker selvsagt fallhøyden… Dersom du skal velge et sted utenfor vår basecamp Tollgate, anbefaler jeg følgende, pr desember 2015:

Topp 5 puber i Stoke:

1)            White Star

2)            The Holy Inadequate

3)            THE BENCH & BAR

4)            YE OLDE BULL & BUSH

5)            The Glebe

 

Topp 5 spisesteder i Stoke:

1)            Sangams (Glebe Street)

2)            White Star

3)            Gables

4)            Roberto’s

5)            Hem Heath

 

I tillegg kan du oppleve mye annet i Stoke-on-Trent. Supporterene konser på kamp og pub. Selvsagt. Men her finner du også noen tips om hva du ellers kan gjøre i vakre Stoke-on-Trent. Mye kan oppleves kort tid. Alt av info finner du ved å trykke her

 

Les mer her – og på Face og nett

Søk gjerne på Facebook etter navnene på pubene og spisestedene – alternativt søk på Google etter nettsider. De fleste kan du lese mer om på nett og i sosiale medier, og der finner du også kart og adresser. Det meste er innen rekkevidde meden kort taxitur.

Du kan lese mer om hvert sted – fordelt på byer/områder i denne guiden.

Oppdatert desember 2015

Runar Kvernen

Chairman

 

Under finner du direktelink til de forskjellige områdene og pubene/spisestedene som de huser:

 

Blurton/Trentham

 

Stoke

 

Hanley

 

Fenton

 

Newcastle-under-Lyme

 

Burslem

 

Etruria Area