Paul Lambert ny Stoke-manager

Skrevet av Kristin Henriksen .

Stoke City bekrefter nå på sin offisielle nettside at de har ansatt skotske Paul Lambert som ny manager. Lambert vil være til stede på tribunen i kveld når Stoke gjester Manchester United. 

48 år gamle Lambert har signert en 2,5-år lang kontrakt og vil offisielt ta ansvar på bet365-stadion tirsdag. Lambert har vært aktiv fotballspiller både i Skottland og Tyskland. I 1997 vant han Champions League med Borussia Dortmund.

Han startet trenerkarrieren i Livingston, deretter Wycombe Wanderers og etter hvert Colchester, før han tok Norwich til Premier League. I 2012-2015 var han manager i Aston Villa, men måtte gå på grunn av dårlige resultater.

 - Paul har gjort et svært godt inntrykk på oss. Han har en klar plan for hvordan vi kan bli bedre, sa styreformann Peter Coates da Lambert ble presentert. Coates er fornøyd med at den påtroppende manageren har gode resultater å vise til.

 - Paul har hatt suksess som manager i klubber med sterk lokal forankring og eierskap, noe vi også har her i Stoke City, sa Coates.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.