Pick-up Service

Tollgate Hotel tilbyr sine norske gjester en såkalt pick-up service på flyplassene i Manchester. Liverpool og Birmingham. Dette er et godt tilbud, som blir enda bedre med flere i bilen.

Ved booking på Tollgate oppgir du at du ønsker å bli hentet. Du må da videre oppgi flight nummer, når flyet lander, hvilken terminal – alt dette står på billetten fra flyselskapet. Du må selvsagt også oppgi antall personer, er dere mange kommer det en bil med plass til alle.

Tollgate ordner da med at du – eventuelt flere som reiser med samme fly, blir hentet. Det kan da være en vanlig taxi – eller en maxi taxi. Du vil få en bekreftelse fra Tollgate, og spør gjerne om hvilket selskap, så kan du se etter det merket utenfor terminalen. 

Tollgate har brukt flere ulike selskaper til pick-up service opp gjennom årene. Det skyldes at kvaliteten på selskapene mildt sagt kan variere – men Tollgate prøver alltid å gi det beste og mest stabile tilbudet til reisende supportere.

Slå på telefonen når du lander – Tollgate gir ditt mobilnummer til sjåføren, som da ofte ringer opp, sier hvor han/hun er – eller at de er der om så og så lang tid. Det er ofte vanskelige parkeringsforhold utenfor terminalene – og derfor kan du ikke regne med at selskapet eller sjåføren står med en papp plakat med Mr Norway på i ankomsthallen… De kjører opp utenfor, så nær de kommer for henting og avstigning.   Du må beregne litt venting og kanskje noe virvar – slik er det bare. Men det går alltid bra. Skulle noe klikke må du ringe Tollgate – som da tar tak i saken, det ordner seg.

En vanlig taxi koster nå ca 50 pund en vei til/fra Manchester – så fordeles det på antall i bilen. Maxi  havner ut med ca samme pris for den enkelte, mellom 10 og 20 pund er vanlig, fordelt på  8 - 10 stk.  

Kjøreturen til/fra Manchester tar egentlig en knapp time, men det kan være mye traffic jam på veiene, så spesielt på avreise kan det være lurt å legge inn litt ekstra tid.  

Noe dyrere – og noe mer tid – tar pick up service fra Liverpool og Birmingham. Prisen her for en vanlig taxi vil nok ligge 10 – 20 pund over turen til Manchester, og tar noe lengre tid.

Det er enda enklere med taxi fra hotellet til flyplassen – da bestiller Tollgate for deg, og du hentes eventuelt sammen med ditt følge på hotellet. Det eneste du da må ha klart er cash – og hvilken terminal flyet ditt går fra.

En periode hadde Tollgate et samarbeid med et noe mer eksklusivt selskap, som da kostet noe mer, men med høyere standard. Dette selskapet ble avviklet og solgt, og det er fortsatt mulig å bestille «upgraded transport» gjennom Tollgate – men dette må du da spørre spesielt om.

Uansett: Pick-up service er et godt tilbud – det tar tid og koster en del med tog og det hele også.