Pick-up Service

Kevin O'Mara og Adavanced Journey (bildet over) tilbyr en noe dyrere - men mer strøken transport til og fra flyplassene. Alternativet er Lucky Seven. Tollgate eller du selv ordner med bestilling av transport.  

Tollgate Hotel tilbyr sine norske gjester en såkalt pick-up service gjennom samarbeidende selskaper, for henting på flyplassene i Manchester, Liverpool og Birmingham. De forsøker å samle opp, slik at flere kan kjøre sammen, men det forutsetter god info også fra de som reiser, spesielt i større grupper.  

Ved booking på Tollgate oppgir du at du ønsker å bli hentet. Du må oppgi flight nummer, når flyet lander og hvilken terminal. Du må selvsagt også oppgi antall personer, er dere mange kommer det en bil med plass til alle. Prisene er pr tur, ikke pr person. Større bil – noe dyrere, men fordelt på flere. Uansett: Slå på mobilen når du lander, slik at selskapene kan få tak i deg.

Bestiller du  en ordinary pick up service via Tollgate – så hentes du av Lucky Seven. Dette er det rimeligste og et helt ok tilbud, selv om det noen ganger kan bli litt venting eller leting på utsiden av ankomsthallen. Ca £40 – 45 en vei til/fra Tollgate. Noe ventetid må påregnes fordi Lucky Seven unngår å parkere og vente på reisefølget, det koster en del. De kommer i hentesonen, for av- og påstigning.  

Bestiller du pick up service – og ber om Advanced Journey, så ordner Tollgate også med dette. Da koster det litt mer – £80 for en 4-seter, og £85 for en 7-seter. Men kvalitet og service er også bedre, de står i ankomsthallen - og null ventetid. 

Du kan også booke direkte hos Kevin’O Mara og Advanced Journey. Da får du bekreftelse og avtale/pris på mail.

Du kan også sjekke deres hjemmeside.

Kjøreturen til/fra Manchester tar egentlig en knapp time, men det er nå langvarig utbygging og traffic jam på veiene, så spesielt på tur hjem kan det være lurt å legge inn litt ekstra tid. 

Det er enda enklere med bestilling fra hotellet til flyplassen – om du ikke har bestilt på forhånd bestiller Tollgate for deg, men husk at selv da må du bestille i så god tid som mulig, rett før du skal reise er risikosport... Det eneste du da må ha klart er cash – og hvilken terminal flyet ditt går fra.

Og - tog er faktisk en god mulighet, hvis du er villig til å legge litt mer egeninnsats inn i bestillinger og på reisen. Husk å bestillet togbilletter på nett, prisforskjellen er stor.   

Det lønner seg absolutt ikke å ta en taxi fra flyplassen, uten noen forhåndsbestilling. Sjekk priser for eventuelle andre flyplasser, disse eksemplene er fra Manchester Airport.  

Les også mer generell info om reiser - også under menypunkt Reiser og billetter - "Reisetips".