Pjuskete Potters parkert på Pride Park

Skrevet av Svein Moen .

Potterfansens store håp om at Stoke City fredag skulle møte et Derby-lag med alvorlig formsvikt og forventet ras nedover på tabellen, skulle vise seg ikke å holde stikk. Så langt derifra.

Denne fredagskvelden var Derby langt forbi Stoke i det aller meste. Sterkere på tempo og ferdigheter med ball, og ikke minst var de nådeløse på avslutningene. The Rams hadde fem skudd på mål, fire av disse gikk inn bak Butland, noe som sier det aller meste. Stoke hadde ørlite mer ballbesittelse enn vertene men, det bar ingen frukter denne gangen heller, ett skudd på mål som ikke resulterte i noe som helst, null og vel så det i potten. Dette ble en nedtur og bråstopp for et Stoke-lag med veldig mye positivitet og gode resultater i det siste.

Men vi har god tro på at O'Neill tar nødvendige og kloke grep for kjapt å få løftet The Potters opp på skinnene igjen. Det venter to hjemmekamper og en borte på en uke nå. Først Charlton Athletic lørdag, så Preston North End onsdag, begge på bet365, og så Queens Park Rangers på The Kiyan Prince Foundation Stadium, det heter faktisk det, lørdagen deretter. Etter noen gode resultater av tabellnaboer i siste runden, er Stoke nå tilbake på tabellen og nå kun to poeng over den illevarslende røde streken. Men kommer Stoke seg tilbake til hektene og leverer fotball som de har vist etter at O`Neill har ryddet i rekkene, skal det være store muligheter for å pynte på situasjonen med det aller første.

Høres før helga!