Poengnød, Premier Lørdag og pub...

Skrevet av Svein Moen .

Bournemouth - Stoke City 16.00. Krevende oppgave på Vitality Stadium hvor Stoke møter et formsterkt Bournemouth, et lag som har vist en  kraftig stigning utover i sesongen. Dette blir tøffe saker. 

Sist onsdag sjokkerte Bournemouth en hel fotballverden med å kontre Chelsea i kne, og skore tre i siste omgang. Selvfølgelig stor spenning om hvilke spillere som Lambert setter på, bakover er det tetta solid til, nye muligheter over hele banen nå, ingen nye skader.

Ikke TV-kamp denne lørdagen heller, men informasjon omkring begivenhetene kan man få få med seg i godt selskap på Tordenskiold pub i Oslo hvis man er på de kanter. Der er det alltid intense tilstander når Stoke City spiller, noe også dette bildet fra et tidligere drama viser. Goooaaarn!

 

Kommentarer

Nok en 6 poenger. Stoke har

Nok en 6 poenger. Stoke har vist bedre takter i det siste og klart å få orden på forsvaret. På midten har det også fungert bra, men må si at de to siste - og spesielt mot Watford gjorde Fletcher MYE dårlig og feilpasninger. Og til slutt - som det har vært LENGE - vi mangler ennå en goalgetter. Har ikke klart å finne ut noe mer om Jese. Hvorfor spiller ikke han? Må jo absolutt være grunn for å prøve ham i forhold til både Diouff og Chrouch. God helg.

Tror vi går får min 1poeng

Tror vi går får min 1poeng men tror vi viser bedre takter og tar 3 Poeng i dag. God Helg.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.