Potters News på vei

Skrevet av Kristin Henriksen .

Nytt nummer av Potters News er sendt til trykkeri og er snart på vei til deg. I dette nummer har vi en unik gjesteopptreden av Martin Spinks, journalisten som dekker Stoke City for The Sentinel.

Han skriver om hans forhold til lagets ulike managere opp gjennom årene – på godt og ondt.

Ti nye spillere har stemplet inn på Clayton Wood i løpet av overgangsvinduet. Knut Ole Rosted har satt seg ned og sjekket bakgrunn og meritter. Vi presenterer våre nye helter.

Vårt «andre hjem» i Stoke, Tollgate Hotel runder 40 år, hele tiden drevet av familie Oldfield. Runar Kvernen forteller om litt av en utvikling, fra den beskjedne starten på slutten av 70-tallet og frem til i dag.

Fotballen har dessverre hatt sine tragedier. På De britiske øyer husker de aller fleste Hillsborough-tragedien i 1986 der 96 mennesker mistet livet. Aleksander Hagen har tatt for seg en annen stor fotballtragedie i England. I 1946 da 33 ble drept og over 400 skadd på Burnden Park før et oppgjør i FA-cupen mellom Bolton Wanderers og Stoke City.

Vi har invitert Thomas Baardseng til å skrive om å være mangeårig Derby-supporter. Ikke utelukkende en dans på roser å følge dette gamle storlaget heller…

Stoke er mer enn bare fotball. Tone Minerva Grenness slår et slag for det utvidede kulturbegrep og har vært på keramikkmuseum. Snart er det British Ceramics Biennale i Stoke-on-Trent.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.