Pub-til-pub guiden

Dobbelt italiensk topper matfronten!

Roberto's gjør comeback, og seiler opp til en delt førsteplass, sammen med Portofino, som holder stand. Begge ligger i Hanley, og få meter fra hverandre, så her er det dobbel kvalitet på få meter. Du kan ikke bomme! Begge har vært med lenge, Portofino er en rutinert nykommer med god mat, som ble løftet frem i fjor, og det er fortsatt fortjent. Roberto's har fått ny glød i lokalet, mye folk - og med sjarmen intakt. Tipp-topp mat.

Her det bare å sette kursen for Pall Mall street eller Marsh street, til høyre når du går nedover den vakre gågata i Hanley. Sjekk åpningstider - og kanskje booking på forhånd, spesielt hos Roberto's og hvis dere er mange. Det kan lønne seg. Men uansett - det blir gevinst, her eller der.

 

Supporterkulturen i England er bygget rundt match, pub og det sosiale. Med litt mat underveis. Det gjelder også i Stoke-on-Trent.  Etter flere års research med betydelig innsats (!) oppdateres den personlige «pub and some food-guiden» minst en gang i året, primært rettet inn mot norske supportere på weekend tur til Stoke.

Dette er et risikoprosjekt… Hva som er et bra sted med gode opplevelser kommer veldig an på den enkelte, hva anledningen er og på forholdene «der og da».  Steder kommer og går - stiger og synker.  Guiden bygger på egne opplevelser - «been there - done that» og noen synspunkter fra andre. Det er et utall steder i de seks «towns»: Tunstall, Burslem, Longton, Fenton, Hanley og Stoke, og i areas som Blurton, Trentham, Etruria osv. I tillegg har vi utelivet i Newcastle-under-Lyme. Guiden er konsentrert om hovedløypene - det en supporter fra Norge rekker over på en weekend. Subjektiv vurdering –  men med noen tanker om trivsel, sjarm, priser, utvalg, tilgjengelighet, kort sagt supporterens blikk. Åpningstider varierer!

Hyggelig særpreg på The White Star

2 x 6 PÅ TOPP

Noen anbefalinger og rangeringer øker selvsagt fallhøyden… Dersom du skal velge et sted utenfor vår basecamp Tollgate, anbefaler jeg følgende:

Topp 6 puber i Stoke:

1)            White Star (Stoke)

2)            YE OLDE BULL & BUSH (Stoke)

3)            THE BENCH & BAR (Fenton)

4)            The Unicorn Inn (Hanley)

5)            The Auctioneer (Hanley)

6)            Darcy's (Fenton)

Ellers er Staff of Life i Stoke igjen på vei opp. The Holy Inadequate i Etruria er fortsatt verdt et besøk, selv om den er ute av denne lista.

 

Topp 6 spisesteder i Stoke:

1)            Portofino (Hanley)

1)            Roberto's (Hanley)

3)            Yu-Ma-Mi (Etruria/Trent Vale)

4)            Sangams, Glebe street (Stoke)

5)            White Star (Stoke)

6)           Hem Heath (Blurton)

Les mer her – og på Face og nett

Søk gjerne på Facebook etter navnene på pubene og spisestedene – alternativt søk på Google etter nettsider, hvor du lese mer og finen kart og adresser. Det meste er innen rekkevidde meden kort taxitur.

Du kan lese mer om hvert sted – fordelt på byer/områder i denne guiden.

Oppdatert august 2018

Runar Kvernen

Chairman

 

Under finner du direktelink til de forskjellige områdene og pubene/spisestedene som de huser:

 

Blurton/Trentham

 

Stoke

 

Hanley

 

Fenton

 

Newcastle-under-Lyme

 

Burslem

 

Etruria Area