Årets pris for nett og sosiale medier

Skrevet av Runar Kvernen .

Stoke City Supporters Branch Norway har fått prisen for å være best på nett og i sosiale medier blant alle supporterklubbene i Norge. Tildelingen skjer i regi av Supporterunionen for britisk fotball, som har over 50 medlemsklubber med godt over 100.000 medlemmer. Stoke Citys norske supporterklubb er selvsagt både stolt og glad for utmerkelsen.  

Det vil komme omtale både i Supporterhåndboken for kommende sesong - og omtale og intervju på nett i regi av Supporterunionen. Endelig utdeles prisen på årsmøtet til SBF i november.

- Vi har arbeidet iherdig over år med oppdatert nettside - og vi har gjort oss mange erfaringer på veien. Det siste året har vi arbeidet målrettet med å oppgradere nettsiden - og "nye stoke.no" fremstår nå på en måte som også supportermiljøet i Norge mener er helt på topp. Vi har også utviklet vår Facebookside, og i større grad tatt inn denne kanalens muligheter for å skape engasjement og nå bredt ut. Dette har vi lykkes med, også fordi vi har tenkt helhetlig om våre kanaler. Dessuten har vi startet oppbyggingen av redaksjoner og rekruttert enda mer spisset kompetanse på formidling, sier Chairman Runar Kvernen i SCSBN.

Fra Supporterunionen har vi fått tilsendt kriterier og begrunnelser: 

Juryen i SBF har for sesongen 2016/2017 foretatt en totalvurdering av nett & sosiale medier blant medlemsklubbene. De fleste supporterklubbene drifter en nettside & Facebookside. Twitter-konto er også økende blant våre medlemsklubber. Oppdraget med å kåre en vinner er ikke en enkel oppgave. Ettersom medlemsklubbene leverer på et meget høyt nivå. I sin bedømmelse har juryen lagt vekt på de viktigste kriteriene:

- Design/layout

- Brukervennlighet og informasjonstilgang

- Innhold

- Omfanget av eget stoff

- Skriveferdigheter

- Hyppigheten av oppdateringer

- Omfanget av reklame

- Hvor god nettsiden er i forhold til klubbens tilgjengelige ressurser

Vi gratulerer Stoke City Supporters Branch Norway som årets vinner!

Supporterklubbens nett & sosiale medier scorer meget høyt på nesten alle av juryens kriterier. Vi ønsker likevel å fremheve nettsidens brukervennlighet og delikate design/layout. I tillegg er det mye egetprodusert stoff som er oppdatert.

Andre medlemsklubber som skal ha stor honnør for sin nettside & sosiale medier:

www.liverpool.no (Liverpool FC Supporters Club Norway)

www.pompey.no (Venner av Portsmouth) – fjorårets vinner var også denne gang i tetskiktet

www.united.no (Manchester United Supporters Club Scandinavian)

 

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.