Årets vakreste faktura

Skrevet av Kristin Henriksen .

Ventetiden er over – det er bare å slippe løs naturlig glede og livsutfoldelse. Supporterklubben sender nå ut sesongens vakreste faktura: Kontingenten for medlemskap, lykke og gode tider.

Etter noen skuffende sesonger er Stoke City nå i gang med en ny sesong i Championship. Og det startet selvsagt dårlig (!). Men, vi får se hvor det bærer hen...

Uansett: Den norske supporterklubben jobber iherdig på, og  vi oppfordrer alle medlemmer og fans til å fornye medlemskapet så raskt som mulig, og innen fristen 1. september. Kontingenten er supporterklubbens viktigste grunnlag for aktivitet – og gode tilbud ut til norske fans.

Dere som betaler innen fristen 1.9 er med i trekningen av noen flotte Stoke-effekter! Sjekk mail, husk at kontingenten KAN havne i spamfilteret, siden vårt samarbeidende firma er avsender.   

Husk også at viktige medlemstilbud, som bestilling av billetter via Tollgate, sesongkort og bortebilletter forutsetter at bestiller er betalende medlem. Og, du ønsker garantert å fortsatt få medlemsbladet Potters News tilsendt fire ganger i løpet av sesongen.

Kontingenten er som i fjor: 350,- for enkeltmedlemmer, 580,- for familiemedlemskap og 100,- for medlemmer under 20 år.

Vi har et par sesonger nå innført KID nummer på tilsendte blankett. Det letter supporterklubbens arbeid, og er dessuten nå et krav til foreninger og lag. Bruk KID ved innbetaling.

NB! Mottaker/konto vil da ikke være supporterklubbens konto, men vår samarbeidspartner Spoortz AS – dette er som det skal være.

Husk å melde inn ny mail og eventuelt skifte av postadresse. Er det endringer i medlemskapet, foreksempel navn, eller enkeltmedlem/familie, send oss en egen mail om det også. Det samme hvis du har spørsmål.

Send til: medlem@stoke.no

Bli med på aktiv støtte til Stoke City – i England og i Norge!

 

Caroline Orby
Nestleder/medlemsansvarlig
Stoke City Supporters Branch Norway

Foto: Pixabay

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.