Roberto’s ruler – ny inder, pubene leverer

Skrevet av Runar Kvernen .

En oppdatert versjon av pub-til-pub og restaurantguiden for metropolen og perlen Stoke-on-Trent er nå tilgjengelig. Mye er som før, og Roberto’s er nå tilbake, alene på toppen, som spisested.

Dermed er den solide italiener i Hanley tilbake, Roberto's har holdt på siden 1981, en herlig falmet sjarm på veggene vitner om mange besøk fra alle samfunnsområder. Ingen over – ingen ved siden. Maten er ypperlig, og nå har også andre etasje i det tradisjonsrike bygget fått et løft. Kapasiteten er tilbake, og det betyr litt for reisende og hungrige fotballfans.

Så seiler en spennende og fresh indisk restuarant inn på listene – Mirchi, som ligger mellom jernnbanestasjonen, og på vei opp til Hanley. Dette er et godt alternativ, med alle rettigheter, og menyen er variert, fresh og spicy – hvis du vil. Hyggelige priser. Anbefales.

Øvrige spisesteder henger med, Portofino er fortsatt ok, Sangams med medbrakt likeså. Og White Star er ikke bare en pub – men også et meget bra spisested.

Og når det gjelder White Star – dette er virkelig et sted som leverer – år etter år. Passer for alle, rolig eller bråkete – alt etter som. Et møtested, oppkjøring til match, eller for et måltid. Den over all beste puben i Stoke, fortsatt. Manager Dave (bildet) tar gjerne imot reisende fans på tur - White Star er glad for den gode omtalen i Norge.

Og en pub som har hentet seg inn, og fortsatt gjør det, er Unicorn i Hanley. Enhjørningen har i alle år hatt det hyggelige og autentiske preget for en real pub, og fortsetter nå med ny giv og god atmosfære. Dette bør du ta deg tid til, vennligheten selv møter deg når du kommer. Travelling fans welcome.

Staff of Life har fått nytt liv, Glebe har trøkk, og Ye Olde Bull & Bush holder koken. Pubene leverer som bare det!

Når det gjelder restauranter så vær obs på to med meget god kvalitet, down down Stoke, rett ved White Star: Baby Russets, trad engelsk – topp kvalitet, men liten. Her er det bordbestilling, og ikke spontant besøk. Og Thali, indisk – du kan sjekke ut denne også.

Guiden er oppdatert med restauranter og puber – du får Topp 6 i begge kategorier, pluss omtale av mange andre. Du finner den under menypunktet Reiser og billetter – eller du kan klikke på denne linken.

God tur!

Runar Kvernen