Rowett, det haster med å levere nå!

Skrevet av Svein Moen .

Noen enkel oppgave blir det ikke, nok en bortekamp. Denne lørdagen møter Stoke Sheffield Wednesday,  som befinner seg på ellevte plass på tabellen med ti poeng, tre seire, en uavgjort og to tap.

Dobbelt så mange poeng som Stoke dette, etter at det det er spilt seks kamper i årets krevende Championship. 

Sheffield by befinner seg i regionen Yorkshire og Humber i Midlands ca. fem mil sør for Leeds.  Rundt 600 000 innbyggere og de har den største andelen med trær per innbygger i Europa. (Har ikke sjekka Kongsvinger)

Det kanskje største spørsmålet er vel hvilket lag Rowett vil mønstre på Hillsborough Stadium til helga. Virker som han har slitt med å få det optimale ut av tilgjengelig mannskap, noe interne konflikter også har bidratt til, i all hovedsak ser dette ut til å være løst. McClean er ute til medio oktober med armbrudd, Sam Clucas vil nok ikke kunne stille, Ibrahim Afellay er tvilsom, mens Thomas Ince et tilbake på på trening etter strekkskade og Rowett sier han vil være aktuell lørdag. Vi får tro at manageren har brukt spillepausen til å få de siste detaljene og brikkene på plass. 

Alle forventer 100 % over hele fjøla lørdag, skuta må opp på rett kjøl, kapasiteten er der og ikke noe hadde vel vært bedre enn at det skulle bli forløst i en vrang bortekamp mot The Owls. Vi går for grundige ugleribbing til helga! SCSBN vil henge rundt i trærne og følge oppgjøret, de som er i Oslo-området er som alltid velkommen til Tordenskiold for kvalitetstid og alle rettigheter.

POTTERS FOR ALLTID ! ! !

Kommentarer

Indre konflikter, salg av

Indre konflikter, salg av spillere på løpende bånd, ikke fått tatt ut den endelige optimale startelleveren, ikke bruk av de beste spillerne. Må faktisk si at jeg ikke helt har troen på dette/Rowett. Får håpe jeg tar feil, men dersom ikke han snart får orden på dette, er det over og ut. Ha en god helg.

Årets klovn Rowett Rowett

Årets klovn Rowett Rowett Rowett Rowett Rowett
Fy f.. føøør en båååååås klubb

Bør no kvitte seg me kaptein

Bør no kvitte seg me kaptein ShowX Jo før jo bedre ..ha ikke spilt godt siden R Huth rydda vei for han ,, nivå 3/4 passer ShowX.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.