Årsmøte, Millwall og sosial samling!

Skrevet av Runar Kvernen .

Sett av lørdag 27. april. Da avholdes supporterklubbens årsmøte på Tordenskiold i Oslo. Med påfølgende match Millwall - Stoke. Og etter det igjen blir det sosial samling, med nogo attåt.

Årsmøter er som kjent en årviss foreteelse. Da oppsummerer styret året som gikk, med vekt på aktiviteter og tiltak i supporterklubbens regi. Beretningen vil legges ut på nett i forkant, og årsmøtet skal i tillegg til den behandle budsjett og økonomi, eventuelle forslag, foreta valg og dele ut heder og ære. En komprimert del – og på ettermiddagen og kvelden blir det nye programposter.

NB! Har du forslag til årsmøtet, kandidater som du mener fortjener heder og ære, eller djerve innspill til supporterklubben? Ta kontakt, før 29. mars – på medlem@stoke.no

Uansett: Millwall – Stoke har kick off klokken 16.00. Dette er nest siste serierunde, og helga før fellesturen til siste hjemmekamp. Hvordan Stoke ligger an før de to siste kampene vet man jo aldeles ikke, men match blir det – og trolig en lett matservering i tillegg til egne innkjøp i baren.   

Etter kampen fortsetter den sosiale samlingen, det er jo alltid hyggelig å møte andre Stokies.

Denne lørdagen og helga er da ypperlig egnet for en tur til hovedstaden, om du bor i en annen del av landet. Og det er det mange som gjør – også Stokesupportere! For folk i Oslo og omegn er det jo kun kort vei – så her er det gode muligheter.

Her er tidsskjemaet lørdag 27.april:

13.30 – 15.30: Årsmøte

16.00 – 18.00: Millwall – Stoke

18.00 – og utover: Påfølgende sosial samling, med en rekke mulige samtaleemner.

Vi håper at så mange som mulig tar turen til årsmøtet, med påfølgende kamp og sosiale aktiviteter.

Og husk: Resultater kommer og går – supportere og årsmøter består…

Vel møtt!

Styret i SCSBN

Skriv ny kommentar

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
  • Automatisk linjeskift
Bekreft at du ikke er en automatisk spambot ved å svare på spørsmålet.