SCSBNs nettbutikk avviklet

Fra og med 15. desember 2017 er den norske nettbutikken avviklet. Etter flere år med ok tilbud og egne norske produkter, har interessen dalt - og da også omsetningen. Vi har hatt - og har - et godt samarbeid med Briskeby media, og vi er enig om dette. Linken til handlesiden er fjernet, og det vil da ikke være mulig å bestille. Hvis noen har kjøpt/bestilt akkurat rundt denne tiden, ta kontakt med: svein.nilsen@lego.com - for håndtering.

Det er nå et varelager som supporterklubben har kjøpt ut, og som vil bli tilbudt for salg i regi av styre og stell. Tanken er da et slags LAGERSALG med ekstra hyggelige priser. Noen gaver og premier kan det også bli snakk om. Det vil da fortsatt være mulig å skaffe seg den raffe retro toalettmappen en stund til, og det vil også være t-skjorte, pique, genser, caps, krus og pins.

Styret vurderer den videre ferd, det vil trolig ikke bli aktuelt å opprette en ny nettbutikk med egne varer, markedet er nok i minste laget over tid for å holde dette oppe. Men, det kan tenkes at styret med ujevne mellomrom kan tilby etter eller to produkter, i en spesiell periode. Info om dette kommer etter hvert.

Proodukter og tilbud kommer og går - SCSBN består!

Styret